Лятото цените на тока ще се нормализират, прогнозира пред Нова

...
Лятото цените на тока ще се нормализират, прогнозира пред Нова
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Лятото цените на тока ще се нормализират

Лятото цените на тока ще се възстановяват, предвижда пред Нова тв Мартин Димитров от „ Демократична България “ /ДБ/.

„ Ще използваме всички механизми и фондове, с цел да възстановяваме цените на тока за битовия консуматор. Енергетиката е затънала в неяснота и това е една от главните аргументи за високите цени на тока. Ще има формулировка за енергийно безпаричен и ще има краткосрочни и дълготрайни ограничения за справяне с рецесията “, даде обещание специалистът на Демократична България. По думите му на консултациите за сформиране на държавно управление е станало ясно, че има консенсус какво ще се случи при либерализацията на енергийния пазар в страната.

Относно бъдещето на плана АЕЦ „ Белене “, Димитров уточни, че единствените хора, които са го защитили са били от Българска социалистическа партия.

Запитан дали би трябвало да има министри от Демократична България в бъдещото държавно управление, Димитров посочи, че е значимо да имат присъединяване във образуването на ограниченията, концепциите и цели.

„ Ако някой не си прави работата, то той би трябвало да бъде заменен. Но това е мое мнение, би трябвало да си кажат водачите на Демократична България “, означи Димитров.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР