Лятото трябва да е време да се наслаждаваме на по-топлото

...
Лятото трябва да е време да се наслаждаваме на по-топлото
Коментари Харесай

`Моите съседи няма да спрат да ме зяпат - не им харесва, когато се взирам в отговор`

Лятото би трябвало да е време да се любуваме на по-топлото време и дългите блестящи вечери - само че за една жена, слънчевите сезонът идва, съпроводен от доста смут.

Според тази неназована жена всяка година, незабавно щом температурата стартира да се покачва, нейните възрастни съседи ще седят на задната си веранда. В това няма нищо неприятно, несъмнено, като се изключи че прекарват това време, взирайки се в нея и брачна половинка й, до момента в който са на открито в личната си градина или в кухнята, която гледа към нея.

Тя и брачният партньор й, които са живели на улицата от осем години, са се опитвали да пренебрегват погледите, само че откакто са „ почувствали очите “ върху себе си, преди този момент са почнали да се взират в отговор „ за възмездие “. По-възрастната двойка, която тя разказва като „ мизерна “ и „ нарцистична “, не приема това с положително око и изрази, че се „ усещат жертва “, когато самите те се взират.

Обяснявайки извънредно неуместната обстановка посредством Reddit, преситената жена написа: „ Ние се толерирахме взаимно през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР