Лятото София Вергара сподели новината за развода си с Джо

...
Лятото София Вергара сподели новината за развода си с Джо
Коментари Харесай

Клаудия Вергара - племенницата на София Вергара, отново ни напомни колко е секси /снимки/

Лятото София Вергара показа новината за развода си с Джо Манганиело. Двамата бяха женени седем години, a Манганиело, който в действителност изиска раздялата, уточни като причина " непреодолими разлики ".
" Взехме сложното решение да се разведем ", гласеше изказването им за развода. " Като двама души, които доста се обичат и се грижат един за различен, учтиво молим за почитание към персоналния ни живот в този миг, до момента в който прекосяваме през тази нова фаза от живота ни ", написаха тогава актьорите.
Вергара отговори на настояването на брачна половинка си за бракоразвод, като пожела от съда да удостовери предбрачния им контракт. Тя изиска да задържи и активите си под формата на бижута, творби на изкуството и други полезности, както и парите, които е спечелила преди, по време и след брака им.
По всичко проличава, че двамата някогашни съпрузи решително не престават напред в търсене на благополучие в живота. Това важи в цялостна мощ за София Вергара, която е на път да го откри, в случай че не го е сторила, откакто неотдавна беше засичана - и то няколко пъти, в компанията на известния хирург Джъстин Салиман.
Откакто се раздели с Манганиело, колумбийската актриса все по-често радва почитателите си, като разгласява предизвикателни фотоси и клипчета. Но едно от последните ѝ в Instagram ни подсети за друго. А точно за очарователната ѝ племенница Клаудия Вергара, която по всичко проличава, е наследила хубостта и сексапила на вуйна си.
Определено Клаудия поразително доста наподобява на вуйна си, а и камерите също я обичат. От 2019 година тя е един от водещите на предаването Latinx Now!. В него Вергара и сътрудниците ѝ сервират най-новите и забавни неща към всички звезди, за които испанският език е майчин.
И не е инцидентен фактът, че доста постоянно тя бива сравнявана със София Вергара - освен поради физическите прилики, само че и поради сходния метод на обличане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР