Лятото си отива, но уикенд броят на Марица идва и

...
Лятото си отива, но уикенд броят на Марица идва и
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Момиче пита дали е забременяла заради COV...

Лятото си отива, само че уикенд броят на " Марица " идва и тази събота със замайващ брой! Интригуващ като планът " Харвард ", безмилостен - като Мартин Камбуров пред вратата, пъстър - като живота в обичания Пловдив. Акцентите:

TikTok - съветска рулетка за хлапета

Катерене по електрически стълбове, лягане на пешеходна пътека пред колите, сядане на релсите пред приближаващия трен, качване върху локомотив, увисване от покрива на високи здания и пропасти. Това е единствено дребна част от заниманията на подрастващите в осъществяване на провокации и конкуренция в жанр „ кой е най-готиният “ в обществената мрежа ТikTok.

Летящ старт за плана " Харвард ", гони 10% поддръжка

Шансовете на политическия план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев е огромната конспирация на парламентарния избор на 14 ноември. Първият тест на електоралните настройки към новите играчи сподели последното изследване на " Алфа Рисърч ", извършено в интервала 8-15 септември и огласено през вчерашния ден. Според него групировката на Петков и Василев демонстрира капацитет от 8-9% от твърдо решилите да гласоподават.

Момиче пита дали е забременяла поради Коронавирус имунизацията

– изявление с проф. Пенка Петрова, шеф на Института по микробиология към Българска академия на науките

Регулировчици насочват трафика по бул. " Христо Ботев "

Катаджии ще контролират придвижването на коли, рейсове и камиони във всички направления на кръстовището на бул. " Христо Ботев " и ул. " Любен Каравелов ". Това ще се случва в пиковите часове - от 7:30 до 9:30 часа сутринта и от 16:30 до 18:30 следобяд.

Съботен посетител - Мартин Камбуров

Без подозрение той се трансформира в един от емблематичните жители на Пловдив през новото столетие. В понеделник 40-годишният футболист усъвършенства върха на Петър Жеков и стана голмайстор №1, откакто за 254-и път прониза противникова мрежа. 145 пъти от тях той подвига на крайници почитателите на Локомотив.

Щях да почина с Паша Христова, за малко да се оженя за италианска комунистка!

– изявление с легендата Христо Кидиков

Наш дизайнер пробива с онлайн реалити в международната мода

Българският дизайнер Едис Пала, който нашумя с провокативните си и ексцентрични сбирки, е напът да се трансформира в международна фешън звезда. В момента нашенецът приключва с отличие дизайн в един от най-престижните университети в Милано. Той е единственият, който за трета поредна година е поканен от уредниците на Milano Fashion Show 2021.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР