Лятото си отива и освен по датата на календара, можем

...
Лятото си отива и освен по датата на календара, можем
Коментари Харесай

Миконос - островът на звездите! Кои знаменитости - родни и световни, почиваха там?

Лятото си отива и с изключение на по датата на календара, можем да усетим и по прохладните вечери и напряко студените сутрини. 

Въпреки това обаче всички ще пазим спомените от лятото и те ще ни топлят през студените дни. Това евентуално се отнася (макар и с по-малка сила) за известните персони. А някои от тях ще имат и доста сходни мемоари, защото шлагерът тази година сигурно беше гръцкият остров Миконос. 

Кои бяха известните персони, които избраха гръцкия остров?

Гери-Никол

Певицата първо скандализира с танци от родното Черноморие, след това отиде да повтори триумфа и в Гърция. Е, получи ѝ се.

Деси Димитрова

Плеймейтката по-рано направи и още едно море - отиде на родните Дюни с Емануела. Е, едно море в никакъв случай не е задоволително!

Ваня Пейчева

Младоженката и Мис България 2000 година отпразнува своето моминско празненство на известния остров. 

Кендал Дженър

Островът се трансформира в новия Ибиса и наличието на звезди от ранга на Кендал. Това се случи още при започване на лятото, а западните медии бяха впечатлени, че тя беше облечена с рокля за едвам 40 $.

Адриана Лима

Не разбрахме доста за почивката ѝ на острова, само че разбрахме, че с нея е била и друга моделка - Изабел Гуларт дружно с годеника ѝ Кевин Трап.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР