Лятото си отиде и това се вижда както по календара,

...
Лятото си отиде и това се вижда както по календара,
Коментари Харесай

Сузи и Рени не пускат лятото да си отива: Близначките пуснаха уникални снимки по бански

Лятото си отиде и това се вижда както по календара, по този начин и по времето на открито. Дългият ръкав стана неизменима част от дневното ни облекло, а единствено тенът, останал по тялото ни, ни припомня за тези морски завършения, които ни предстоят още веднъж чак следващата година.

Две от най-известните близначки у нас обаче, Сузи и Рени, нямат никакво желание да пуснат лятото да си върви. Двете сестри си припомниха най-слънчевите моменти от лятото с поредност от фотоси в обществените мрежи:

Виж още: Алекс от Alex&Vladi предприе значима стъпка: " Нямате на концепция, какъв брой доста го желаех! "  

Фотосите сигурно са от Лозенец, където двете бяха с другари цяло лято. За задачата бяха наели къща, а от сторитата им разбирахме, че двете се забавляват всяка вечер в заведение или просто на " домашно ". 

Виж още: Красима от " Игри на волята " смени цвета на косата си и проговори - за килограмите, мъжете и още 

В началото на септември пък двете благодариха на всички, които са създали " последните 4 месеца такава магия ". " Благодарим за незабравимите страсти и безбройните усмивки! Благодарим на всички вас, които дойдохте с цел да ни подкрепите на почитател срещите ни! И най-много на семейстото ни и приятелите ни. "

Виж още: Алекс и Дани Петканови решихе - излизат от обществените мрежи поради " събития "! Какво се случва? 

Иначе Сузи и Рени неотдавна бяха и в Берлин, където фешън бранд провежда седмица на модата. Там бяха прочее и множеството по-популярни родни инфлуенсъри. 

Изображение: https://www.instagram.com/suzieandreni/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР