Лятото си наближава неумолимо. А с него и необходимостта да

...
Лятото си наближава неумолимо. А с него и необходимостта да
Коментари Харесай

Напитка с канела и лимон гори по 500 грама от излишното тегло всяка вечер

Лятото си наближава непреклонно. А с него и нуждата да свалим някое и друго излишно килце. Няма да ставаме за подбив по плажовете, нали по този начин! Разбира се, на пазара има към този момент всевъзможни средства за магическо намаляване. Някои от тях се ефикасни, други не толкоз. Много са и задоволително скъпи. А както в последно време предизвестяват много експерти – и нездравословни.

Ще ви предложим един балсам, който освен ще ви помогне в сложната борба с тежестта, само че също по този начин е и безопасен, и на ниска цена, и сполучлив.

Напитката е с доста позитивни мнения от дами, които са я употребявали вярно и са получили мечтаните резултати. Правилно – да, тъй като има един страховит трик.

Тя се пие вечер преди лягане. През нощта в спящо положение тялото ни може да регенерира мускулна маса, само че не е в положение да гори мазнините. А напитката ще даде подтик точно в тази тенденция – тя дава подтик на метаболизма на организма ви. Освен това е лесна за подготвяне и приятна на усет.

Нужните артикули са: 250 мл. Вода, половин лимон, няколко стъбла магданоз, щипка канела, 1 ч.л. ябълков оцет, 1 ч.л. мед.

Във вода със стайна температура се прибавят нарязаният на кръгчета лимон и магданозът. Добре е това да се направи сутринта, с цел да може сместа да престои по-дълго време.

Накрая се прибавят останалите съставки – мед, канела, оцет. За по-голям резултат е належащо да консумирате напитката два часа откакто сте вечеряли. Ще усетите разликата още на другата заран. Курсът на осъществяване е две седмици, след което би трябвало да дадете на тялото си отмора от три дни и да продължите още веднъж до реализиране на мечтаните резултати.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР