Лятото - сезонът на най-дългите отпуски. Времето от годината, когато

...
Лятото - сезонът на най-дългите отпуски. Времето от годината, когато
Коментари Харесай

Защо тази година да почиваме на къмпинг в България


Лятото - сезонът на най-дългите отпуски. Времето от годината, когато всички сме първенци по стягане на куфарите за нула време, тъй като приключенията не чакат, а би трябвало да бъдат изживени в този момент, незабавно.

За феновете на плажа и даровете на морето е повече от ясно къде ще прекарат своите летни почивни дни. Но тези, които ги влече към уединението, гората и времето, прекарано измежду природата, са изправени пред алтернативата къде тъкмо да презаредят батериите този път.

Къмпинг в планината през лятото звучи супер - човек хем е в дивото, хем не е напълно надалеч от цивилизацията. Защото в случай че преди 20 години отиването на къмпинг е означавало безусловно да хванеш гората, то през днешния ден не е наложително да е тъкмо по този начин. Да, суровото прекарване постоянно е налице, само че къмпингите в този момент са доста по-различни.
 Снимка 626104

Те да вземем за пример разполагат с заключения за електричество и вода, към които да вържем караваната или кемпера си. Тоест, няма да се постанова да стоим на мрачно вечер и да разчитаме на газовите котлони, с цел да сготвим. Нещо, което трансформира изцяло играта, без да лишава от чара на неповторимото преживяване измежду природата, само че и остава чувството като че ли сме си вкъщи.

Плюсовете на къмпингуването са толкоз доста, че по-бързо ще стегнем раниците, в сравнение с да ги изброим всичките. Ето обаче няколко бързи:
Прекарваме повече време със семейството; Създаваме нови познанства и приятелства; Времето като че ли стопира, а с него се изпарява и насъбраният стрес; Получаваме нужния детокс от технологиите; В множеството случаи къмпингуването е преференциално от финансова гледна точка; Цялото семейство придобива нови умения, които в градска среда няма по какъв начин да бъдат усвоени.  Снимка 626103

Когато сме на къмпинг и ние, и децата се зареждаме с сила, а най-примамливото е, че в множеството пъти към него има толкоз направления и пътеки, които чакат да бъдат покорени. Така фамилната идилия е цялостна, а с изключение на нея печелим и физическа интензивност, която за хората, работещи в офис, си е нужна.

Последното също е един от плюсовете на къмпингуването - можем да се раздвижим измежду природата и да хванем загар, без да сме ходили на плаж.

А най-хубавото е, че няма и да се наложи да търсим информация за къмпингите в България из разнообразни уеб сайтове в мрежата. Защото към този момент има цялата нужна ни информация за всички сходни места в страна на едно място -.

И дано приключенската обиколка из страната да стартира...

Съдържанието е направено по план на
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР