Лятото се предполагаше, че ще бъде спокойно, но в крипто

...
Лятото се предполагаше, че ще бъде спокойно, но в крипто
Коментари Харесай

Нови криптовалути, които са потенциално добра инвестиция през август 2023

Лятото се предполагаше, че ще бъде умерено, само че в крипто света в никакъв случай не можем да сме сигурни какво ще се случи. Новите имена измежду меме криптовалутите като че ли “пощуряха ”, а други планове като BTC20 също откриха почва измежду родните вложители.

В тази публикация ще разгледаме 5 крипто плана, които могат да бъдат измежду обещаващите цифрови валути за дребните вложители. Всички те могат да показват забавни концепции и огромен капацитет, който може да се осъществя.

XRP20 – Ripple 2.0 може дa стане факт доста скоро

Ripple завоюва отчасти делото със SEC, което притегли вниманието на всички крипто вложители. Това беше вест, която сигурно разбуни духовете в пространството. Но някак си има нещо, което притесняваше доста дребни вложители – XRP не можа да стане наличен за елементарните консуматори. Той се концентрира върху институционалните вложители.

Ето за какво екипът на XRP20 е решен да демократизира Ripple. Те желаят да дадат опция на елементарните консуматори да вземат присъединяване в света на криптовалутите. Ниската цена на $XRP20 от $0.000092, която е с 30 пъти по-ниска от най-ниската цена на Ripple, може би го прави един от евентуално положителните шиткойни на пазара.

Освен това имате и функционалност за стейкинг. Това може да е добра опция да се печели въздържан приход от този нов токен, Всичко това, несъмнено, би трябвало да се вземе под внимание при разбора на новият токен.

С първата цел за краудфъндинг от едвам $1.85 милиона, XRP20 е на път да направи сериозен пробив в криптовалутния свят. Времето ще покаже какво ще бъде въздействието му, само че едно е несъмнено: това е една монета, която всеки крипто вложител би трябвало да следи от близко.

Shibie Coin – Забавен микс сред Barbie и Shiba Inu

Ако изпуснахте Шиба Ину или стремглавия напредък на $PEPE, няма проблем – на сцената на криптовалутите се появява нов състезател, който дава обещание да съчетае най-хубавите характерности на двете в една занимателна и новаторска “опаковка ”. Името на този нов “бунтовник ” е $SHIBIE – валутата, която улавя капризния сексапил на Шиба Ину и се смесва с “Barbie ” културата, която нашумява изключително доста в последно време.

Тази неповторима и занимателна композиция на две културни икони е плод на изобретателната визия на екипа зад $SHIBIE. Целта е да се сътвори не просто още една меме монета, а един упорит план, който да остави диря в света на криптовалутите. Краудфъндингът е ориентиран към събирането на $1 милион, а с цена от едвам $0.000167, капацитетът за напредък е голям.  

IOTA20 – Възходът на IOTA посредством Етериум

IOTA направи неповторима сесия през 2017 година, като пазарната капитализация на криптовалутата доближи до $15 милиарда. Въпреки това, проблемите със сигурността и все по-голямото приемане на Етериум оставиха протокола на IOTA отвън полезрението.

Сега обаче на хоризонта се появява $IOTA20 – нова криптовалута , основана на стандарта ERC-20, която е подготвена да започва нова епоха в промишлеността. Цената на токена $IOTA20 е $0.000145, за за събиране на финансиране от едвам $2 милиона.

Тази относително ниска цена и желанието да се съберат скромни средства могат да привлекат вниманието на вложителите, които пропуснаха опцията с различен сходен токен, който съживява остарели концепции и ги вкара в 2023 година – $BTC20.  

Може би за тези вложители $IOTA20 съставлява нова опция, нова “ ” криптовалута, която дава обещание да възражда духа на първичния триумф на IOTA, само че този път с добавената сигурност и бистрота, които Етериум предлага посредством своя ERC-20 стандарт.

Wall Street Memes – Меме монетата с вероятно най-впечатляващата предварителна продажба през 2023 година

Само в границите на няколко месеца,   Wall Street Memes съумя да събере внушителните $19.1милиона до момента. Това   слага криптовалутата в “битката ” за най-голямото ICO на годината. Предвид ранната фаза на плана и високата интензивност към него, може да предположим, че Wall Street Memes има всичко нужно, с цел да се трансформира в главен състезател в меме бранша на криптовалутите.

В момента цената на монетата Wall Street Memes ($WSM) е $0.0325. Това може да наподобява като ниска стойност спрямо други открити криптовалути, само че би трябвало да се има поради, че монетата е към момента в своите начални стадии. С увеличението на интереса и с увеличаващата се известност на монетата, може да забележим забележителен растеж в цената й   за в бъдеще.

Освен това, Wall Street Memes има над 250,000 почитатели в Twitter. Това е доказателство за големия интерес и поддръжка, която тази меме криптовалута към този момент събира. С толкоз мощна общественост опциите за Wall Street Memes да се трансформира във водеща мощ в света на меме криптовалутите са високи.

Chimpzee – екологично насочен блокчейн

Chimpzee е блокчейн план, който комбинира екологична ориентировка с евентуална капиталова възвръщаемост. Токенът $CHMPZ се предлага евтино от $0.000775, само че се чака да бъде листнат на тържищата с цена от $0.00185. Това открива опция за обилни облаги за ранните вложители.

Chimpzee е събрал над $1.05 милиона досега, което акцентира мощния интерес към плана и утвърждава визията му за по-екологично бъдеще. Събраните средства включват и забележителен %, отделян за благотворителни цели, свързани с опазването на дивите животни.

Въпреки че Chimpzee може да е на последните места в нашата ранглиста за август, смисъла му не трябва да се подценява. Освен шанса за облага, инвестицията в Chimpzee предлага и опцията да подкрепите идеята за опазването на природата.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР