Лятото официално вече е тук, а с него и традиционното

...
Лятото официално вече е тук, а с него и традиционното
Коментари Харесай

Пловдивчанин разказа за евтината си почивка в Бодрум

Лятото публично към този момент е тук, а с него и обичайното време за отмора, поради което пловдивчанинът Красимир Каракашев реши да показа усещанията от фамилната си отмора.

Той разгласява описа си в обществената мрежа Facebook, написа Plovdiv24.bg.

Мъжът е почивал в Турция, където, по думите му, цените са по-ниски от тези в България.

" Обяд или вечеря в заведение за 4 индивида ще ви излезе към 150 лв., като не се лишавате от нищо. Преход към 20 км с автобусче е за към 40 минути до час според от трафика.

Много от хотелите категоризацията им е повишена, т.е. не дават отговор на звездите, които са на офертата. Имате разполагаем доста развлечения като туристически корабчета или в случай че сте водолаз, да се гмурнете.

И двете наслаждение са на цени към 50 евро на човек. Екскурзията с пиратски транспортен съд в продължение на 8 часа, при които имате четири прекъсвания в заливчета за по към половин час до 40 минути свободно време за плуване или да излезете на плажа да се попечете. На кораба се предлага безалкохолно няколко типа, алкохолни напитки, бира и храна гратис, включени в цената ", споделя той.

" В общи линии цена и качеството на услугите си заслужават. За страдание в България за тези пари нито ще получиш толкоз услуги, нито ще получиш качеството на тези услуги ", споделя още Красимир.

Ето и цялостния текст на коментара му:

Дестинация: Турция, Бодрум

Когато се каже Бодрум, имайте поради, че хотели, разказани като в Бодрум, се схваща радиус 20-25 км от самия град. Има няколко забележителности, които не си заслужават да се платят като екскурзии с екскурзовод. По-добрият вид е да си отделите време и да обиколите това, което желаете.

Центърът на града не е огромен - съставлява една улица с няколко пресечки, цялостни с магазини. Цените са по-ниски от тези в България и сигурно биха привлекли вниманието ви.

Обяд или вечеря в заведение за 4 индивида ще ви излезе към 150 лв., като не се лишавате от нищо. Преход към 20 км с автобусче е за към 40 минути до час според от трафика.

Много от хотелите категоризацията им е повишена, т.е. не дават отговор на звездите, които са на офертата. Имате разполагаем доста развлечения като туристически корабчета или в случай че сте водолаз, да се гмурнете.

И двете наслаждение са на цени към 50 евро на човек. Екскурзията с пиратски транспортен съд в продължение на 8 часа, при които имате четири прекъсвания в заливчета за по към половин час до 40 минути свободно време за плуване или да излезете на плажа да се попечете. На кораба се предлага безалкохолно няколко типа, алкохолни напитки, бира и храна гратис, включени в цената.

Ако изберете да се гмурнете без значение за следващ или за първи път ще би трябвало да отделите към четири-пет часа. За тези, които опитат за първи път, се предлага едно гмуркане на дълбочина до 6 м. За сертифицирани водолази дълбочината е до 35 м, два пъти на брой спускания и в действителност има какво да се види.

Магазините в Бодрум не са малко и включват разнообразни артикули. Вярвайте ми че приказката за пазаренето в Турция е правилно на 100%. Продавачите са склонни да бутнат до 50% от цената, която ви кажат в началото, стига да си продадат стоката. Вземете ли два продукта или повече по отношение на това в България сте на тотална спекулация.

Бодрум има и два мола. Като споделям молове, имайте поради огромни магазини, нищо общо с тези в Пловдив.

Макар и доста прехвален туристически град, цените в този магазин са в пъти по-ниски от тези тук. Пример - маркова тениска за 20 лв. от този мол, в Пловдив цената и е 98 лв. понижена на 88.

Хотелът, в който бяхме, по категоризация е 5 звезди, само че действително няма и четири като хотелска част. За страдание в действителност множеството хотели получават звезда единствено поради заниманията, които оферират като забавление за гостите на хотела.

Гладни няма да останете, жадни няма да останете, за парите, които давате за отмора най-малко в този хотел. От 07.30 до 21.30 на заменен принцип изхранване има в ресторантската част и закрит бар.

Има два а ла карт ресторанта, които са тотално отчаяние. Забавленията предложение на гостите на хотела всяка вечер да са разнообразни само че съгласно нас има какво още да се желае.

На разположение на гостите има два басейна с дълбочина 1:40, един детски с дълбочина 40 см, и един басейн с четири водни пързалки с дълбочина 1:40.

Температурата на морската вода е по-ниска и се усеща като студ, а не приятна за къпане. Плажната линия е повече камък, по-малко пясък.

В общи линии цена и качеството на услугите си заслужават. За страдание в България за тези пари нито ще получиш толкоз услуги, нито ще получиш качеството на тези услуги.

Определено хората в Турция знаят по какъв начин да те накарат да си похарчиш парите там. Не на последно място преходът от Пловдив до Бодрум с рейс и към 18 часа до определения от вас хотел. Живи и здрави и радостно изкарване на лятото и отпуските на всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР