Лятото настъпи и изпълнителката Камелия и съпругът й Цветин вече

...
Лятото настъпи и изпълнителката Камелия и съпругът й Цветин вече
Коментари Харесай

Камелия и Цветин водят бебето на първо море и... СНИМКИ

Лятото настъпи и изпълнителката Камелия и брачният партньор й Цветин към този момент възнамеряват да вземат своето бебе на първата му морска почивка, само че към момента не са избрали съответна дестинация.

Те се двоумят дали да почиват в България или в чужбина. Има доста благоприятни условия, като всеки има своите преимущества и дефекти, споделя Камелия пред печатно издание и прибавя, че тя и брачният партньор й се оправят отлично с развъждането на дребното им бебе и даже не се нуждаят от помощ. Освен това, те се смятат за щастливци, тъй като бебето е умерено и не плаче през нощта, което им разрешава да си почиват добре.

Въпреки спекулациите, че Камелия ще приключи своите изяви, откакто ненадейно стана майка на 52 години, певицата продължава да работи, защото лятото е най-интензивният сезон за техния музикален род.

Благодаря на всички, които помогнаха за раждането на нашето малко богатство, показа щастливата Камелия точно на Великден и заяви новината.

Още се пази в загадка полът на бебето на Камелия и Цветин, а също по този начин и името, което са му дали звездните родители.

Те са дружно повече от 20 години и макар, че нямат брак, са повече от семейство. Цветин Томов е компактно до звездата още от времената, когато Камелия не е била известна.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Камелия Цветин бебе море певица почивка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР