Лятото наближава и е съвсем нормално да отправим поглед към

...
Лятото наближава и е съвсем нормално да отправим поглед към
Коментари Харесай

9 от най-безопасните дестинации за Лято 2021


Лятото наближава и е напълно обикновено да отправим взор към най-безопасните туристически дестинации. След тежката 2020 година и хотелиери, и туристи горещо се надяват сезон въпреки всичко да има.
В някои страни пътуването в чужбина за отдих все още е неразрешено. В Англия, да вземем за пример, възбраната е до 17 май, а Германия обмисля да сложи ограничавания за обичаните дестинации на германците.

Ще ви представим 9 дестинации, съгласно, които евентуално ще попаднат в „ зеления “ лист:

1. Остров Мадейра

Архипелагът е считан за най-безопасната дестинация в Европа поради ниския брой на дейни случаи на ковид. Преди идването си там обаче се изисква тест за Covid-19, само че няма да спазвате карантина. Няма условие да носите маска на плажа, по време на спорт или разходка.

Островът е прочут с чистия си въздух, неповторимите си пейзажи и буйната си природа. В заведенията за хранене се съблюдават високи хигиенични условия, по тази причина на доста места ще видите надписи „ Безопасно и чисто. “

2. Азорските острови

Азорските острови са една от най-безопасните дестинации за 2021 година Не се постанова да спазвате карантина, в случай че визиите негативен тест за ковид. Дестинацията предлага задоволително пространство, с цел да спазвате отдалеченост от останалите гости при действия навън.

3. Тбилиси, Грузия

Грузинското държавно управление затвори границите тъкмо в точния момент, с цел да отбрани своето население. Това фактически даде резултат, тъй като смъртните случаи там са два пъти по-малко на милион поданици от най-засегнатите страни.

4. Лагоа – Алгавре, Португалия

Дестинацията е една от най-безопасните в Европа и може да се похвали с 8 пъти по-малко тежки случаи на ковид на милион поданици. В съпоставяне с някои райони на Гърция Алгавре е даже на половина обиден от вируса.

5. Остров Мартиника

Островът е същински мечтана дестинация по време на пандемия поради дребното случаи на ковид. Тежките случаи на острова са 15 по-малко от страните в Западна Европа. Каквито и да са ползите ви, там има за всеки по нещо – сантиментални разходки измежду цветните градини, проучване на масивите на вулкана, плуване в „ компанията “ на костенурки и разноцветни риби.

6. Остров Таити

Островът не е мощно обиден от ковид и предлага безвредна и сигурна среда. Тежките случаи там са 3 пъти по-малко от тези в Европа. Със сигурност ще харесате красивата природа, положителните благоприятни условия за гмуркане, сантименталните разходки и приятния климат.

7. Асос, остров Кефалония, Гърция

Асос е ситуиран на север от остров Кефалония, считан за един от на-атрактивните острови в Гърция. Като колоритно рибарско населено място, там можете да се насладите освен на вкусната храна, само че и на неземно красивите плажове.

8. Корфу, Гърция

Ако мечтаете за незабравима отмора, доста слънце, божествен плажове и забавни забележителности, Корфу ще отговори на условията ви. Наред с Мадейра и Азорските острови, Корфу е безвредна дестинация с богата просвета. Тежките случаи на ковид там са 4 пъти по-малко, в сравнение с в другите дестинации в Европа.

9. Кокари, остров Самос, Гърция

Кокари е очарователно рибарско населено място с обичаи и прелестна природа. Ако желаете да релаксирате надалеч от тълпите, това райско кътче е вашата дестинация. Можете да се излежавате на красивите плажове, да плувате в кристално чисти води или да се разхождате измежду зеленина и цветни градини.

*публикация

Източник: jenskisviat.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР