Лятото може и да си е отишло според календара, но

...
Лятото може и да си е отишло според календара, но
Коментари Харесай

Насладете се на топлия октомври в уникалния Къмпинг Лагуна край Варна. Сега и с промоционални цени за почивка в плажни вили на самия морски бряг

Лятото може и да си е отишло съгласно календара, само че не по този начин мислят синоптиците, които дават обещание значително топли дни през октомври. Ако желаете да се насладите на последна отмора на морето за годината, Ви предлагаме  едно неповторимо място -  .



Той се намира  единствено на няколко километра от Варна, незабавно след курорта Златни пясъци, под спирка " Панорама " . На самия морски бряг е, измежду неповторима природа, надалеч от застроявани региони и е обезпечено, че тук оферират най-вкусната храна.



Комплексът разполага с  ресторант, плажен бар, удобни вили, личен сантиментален плаж, оборудвани площадки за кемпери и каравани, както и места за палатки . Сега притежателите взеха решение да създадат жест към своите клиенти и пуснаха страхотна промоционална цена за Вашата отмора, която можете да видите!



Къмпингът е основан през 1996 година, среща се измежду природата, сврян сред широколистни дървета и морския бряг .



Вилите с жилища на   имат  всички улеснения - хол, спалня, баня с тоалетна, ледник, тв приемник, климатик, интернет и други



Плажът е единствено на няколко метра, а верандите са с аспект към морето.  Налице са и огромен брой лични парко-места. 



Отсядайки в комплекса, ще имате прелестната опция да опитате от  вкусотиите, предлагани в  . Той е гордостта на Camping laguna & villas resort, среща се тъкмо над плажа и разкрива красива панорама към морето.



Менюто е деликатно подбрано от известния началник и ресторантьор с 40 години стаж Веселин Шарков, готвил на огромни български и международни звезди, както и неговата щерка Павлина Шаркова , работили дълги години в Япония, Англия, Сингапур, Америка и други Храната постоянно е прясна, добре приготвена и извънредно вкусна, а масите - стилно аранжирани.



Комплексът е подобаващ за фамилии, среща се на отлична отзивчива локация, има кътове за деца  и ще направи почивката Ви незабравима.



Тук се  провеждат тържества по всевъзможни поводи  - рождени дни, сватби, абитуриентски балове, персонални празници, юбилеи, фирмени събирания, тиймбилдинги с разнородни игри за чиновниците и други.



Всеки, който един път е посетил това място, се е  влюбил в него и се е върнал още веднъж.  Заповядайте и Вие, с цел да се убедите сами!



За контакти:
Email:  [email protected]
Телефони:  +359 896 603819, +359 879 541 439, +359 897 847008









Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР