Лятото идва: слънцето грее, дните са по-дълги и астропрогнозите са

...
Лятото идва: слънцето грее, дните са по-дълги и астропрогнозите са
Коментари Харесай

Слънце и щастие: 3-те зодии, които ще се радват на страхотно лято

Лятото идва: слънцето грее, дните са по-дълги и астропрогнозите са тук! И по-специално, кои са трите зодии, които ще имат най-хубавото лято от всички.
Както всяка година, започваме летния сезон в съществения воден знак Рак. Ракът обича да поддържа връзка със съидейници и да е покрай вода. Ако живеете покрай крайбрежие, заведете обичаните си хора на пикник на плажа. Ако нямате изход на море, насочете се към езеро, река или даже просто аквапарк. Попийте тази сладка сила, до момента в който можете!

А, в случай че сте една от трите зодии, за които лятото ще е прелестно, просто се подгответе за прелестни страсти и доста слънчеви занимания.
Лъв
Лъвове, това лято е ВАШЕ. Започнете да планирате допустимо най-скоро. Започвайки от 27 юни, Венера се лута във вашия знак, където ще възпламени вашия свят с огнена пристрастеност. Венера в Лъв е обвързвана със смели, открити изрази на обич и секс тъй че, насладете се на момента. След това получавате вашият личен сезон, който идва от 22 юли до 21 август, когато ще бъдете изцяло в стихията си. И най-после, Меркурий минава в Лъв от 27 юли до 10 август, когато всички ще казваме това, което мислим и ще излезем от черупките си.
Водолей
Водолей, защото сте знакът против Лъв, което значи, че сте тяхното астрологично допълнение, можете да пожънете същите преимущества, които Лъвът изпитва това лято. Докато те получават голямо енергийно увеличаване от съществуването на голям брой планети в техния знак, вие получавате енергийно балансиране. Енергията на Лъва, волна, екстровертна, пламенна, е прелестен сътрудник на вашата сила, своенравна, само че по-интровертна и ефирна. Бъдете игриви – излизайте на слънце, бъдете обществени и вижте какво ще се случи!
Козирог
Козирог, това лято ще бъде вълнуващо за вас. Вие сте знакът, който се опълчва на Рака, където Слънцето ще бъде от 20 юни до 21 юли. Това значи, че сходно на Водолея това лято ще изпитате топла, нежна балансираща мощ, допълваща вашето постоянно студено и строго държание. Меркурий също ще бъде в Рак от 11 юли до 26 юли, тъй че можете да сте сигурни, че лятото ще смекчи твърдостта ви. И от 21 юли до 15 август Венера се измества в Дева, която е в тригон с вашия знак, и ще усъвършенства способността ви да изразявате ясно желанията си – материални, полови и сантиментални.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР