Лятото идва и плановете ни за морска ваканция не бива

...
Лятото идва и плановете ни за морска ваканция не бива
Коментари Харесай

Най-синьото синьо в седем морски дестинации

Лятото идва и проектите ни за морска почивка не трябва да се отсрочват още дълго. Ако морското синьо е обичаният ни цвят, то сигурно ще оценим уместно идващите оферти, които сме подбрали по фотосите от обществените мрежи. Това са едни кътчета по света, където водата има оня кондензиран цвят, който ни придвижва в една лятна приказка.

Малдивите

Синьо небе, синьо море, разкош и екзотика. Това се оказва печелившата формула , която трансформира островната страна в Индийския океан в една от най-желаните дестинации. Социалните мрежи са цялостни със фотоси с доминиращ наследник цвят, а първокласните къщички на фона на кристалните води трансформират островите в оазис.

Публикация, споделена от @ticketotravel на Апр 19, 2018 в 6:59 PDT

Аитутаки

Един от островите Кук в централната част на Тихия океан. Тези кътчета земя измежду яркосинята вода са част от територията на Нова Зеландия. В лагуната на острова се открива панорама, почтена както за филм, по този начин и за най-красивите ни мемоари.

Публикация, споделена от ᎳᎾᏒᏞᎠᎳᎪᏞᏦᎬᏒᏃ (@world_walkerz) на Апр 7, 2018 в 4:30 PDT

Трънк Бей

Това е най-популярният плаж на остров Сейнт Джордж, част от Британските вирджински острови. Най-честите занимания на туристите измежду кристалните сини води са гмуркането и снимането. И при двете несъмнено си заслужава прекарването, което може да се дефинира единствено с една дума - синьо.

Публикация, споделена от Luis O Revuelta M (@lorm5152) на Апр 16, 2018 в 8:37 PDT

Насау

Столицата на Бахамските острови е значима освен от транспортна и логистична позиция. Там, където всеки ден стопират круизни кораби от целия свят, са си дали среща няколко нюанса на синьото , реещи се свободно във водите на Атлантическия океан.

Публикация, споделена от Cruise Ships (@cruise_for_life) на Апр 15, 2018 в 6:33 PDT

Арагусуку

И един остров край японския бряг намира място в нашата синя ранглиста. Кадрите отвисоко на това парче земя, обградено с вода, са в поддръжка на избора. Всъщност, това са два обособени острова, сред които може да се минава единствено при отлив .

Публикация, споделена от jungteng (@fly_sumi) на Авг 29, 2017 в 5:52 PDT

Палаван

Най-големият филипински остров в Тихия океан притегля почитатели на гмуркането и на красивите гледки, решени най-вече в синьо . Парчето земя е много отдалечено, рибарството е главно прехранване наедно с туризма. На места синьото прелива в изумрудено зелено , а съчетанието със скалисти региони и доста история вършат Палаван любимец на туристите в тази част на земята.

Публикация, споделена от LadanovNV (@ladanovnv) на Май 8, 2017 в 5:15 PDT

Канкун

Крайбрежния мексикански град е ситуиран на полуостров и може да се похвали с живописна лагуна със синьо-зелени води в композиция с бял пясък . Тук не приказваме единствено за курортно градче, а за космополитно обитаемо място, което за някои е мечтано място за живеене, освен за почивка.

 Снимка 351743

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР