Лятото и тичащите по плажа деца винаги ни карат да

...
Лятото и тичащите по плажа деца винаги ни карат да
Коментари Харесай

С какво се занимават днес децата актьори от любимите български филми?

Лятото и тичащите по плажа деца постоянно ни карат да се сетим за един от обичаните на дребни и огромни б ългарски филми - " С деца на море ". А замисляли ли сте какво всъщшност се случва през днешния ден с дребните артисти, останали в съзнанието ни вечно като деца . Къде са през днешния ден Митко от " Куче в чекмедже " , Пипси от " С деца на море " или пък Марко от " Изпити късно "?

Може да сме гледали тези филми десетки пъти, само че някак си те в никакъв случай не се провалят в задачата да ни забавляват и умиляват, написа edna.bg. Е, за благополучие в успяхме да си напомним още веднъж тези незабравими български класики.

Този взор обратно към времето може да се случи по най-удобния за вас метод - от комфорта на личния ви дом и без да се преценявате с програмата на малкия екран.

Днес взехме решение да ви покажем какво се случва с децата артисти от три незабравими български ленти , които можете да откриете в ТВ платформата на EON.



Веселин Прахов - " Куче в чекмедже "


Веселин Прахов (роден през 1976 г.) става прочут с ролята си на дребния Митко във кино лентата „ Куче в чекмедже “ от 1982 година От 90-те години на предишния век той живее в Испания и към този момент от дълго време не се занимава с актьорство. Женен е и има една щерка.

Веселин Прахов ръководи дребен IT бутик в чужбина . Казва, че е благополучен от живота, тъй като е сбъднал детската си фантазия. Радва го ползата на щерка му към остарялото българско кино. Тя е гледала всички филми на татко си, които включват също " Горе на черешата " и " Търси се брачен партньор за мама ".
 
ЧРД на Веселин Прахов (27.01.1976)!
Снимка:
— Илия Михайлов (@mihaylov_iliya)
Петър Пейчев - " С деца на море "

Кой не помни колоритният Пипси от " С деца на море " . Младежът беше един от неуморните мотори на действието във кино лентата, изключително в частта, в която злочестият чичо Манчо (Георги Парцалев) си изпати от неговите фотографски ползи.

След присъединяване си във кино лентата „ С деца на море “ към 1979 година Петър Пейчев получава тапия за актьорско майсторство. През интервала 1991 – 2007 година взе участие единствено в сериали.

На 12 март 2007 година той стартира да води предаване по Българска национална телевизия – „ Номер “. На 23 септември 2010 година шоуто обаче банкрутира. През 2012 година се мести да работи от Младежкия спектакъл в Сатиричния спектакъл.

Колегите му от кино лентата " С деца на море " споделят, че още по времето на социализма родителите на Пейчев потеглят на екскурзия за чужбина, само че по този начин и не се връщат назад в България. Други са чули, че по-късно Пейчев е завъртял бизнес с перилни препарати в Англия.



Кирил Петров - " С деца на море "

Спомняте ли си дребния Кирчо ? Той изигра една от двете основни функции в паметния " С деца на море " , където е по-малкото момченце, което в компанията на Пипси (Петър Пейчев) безусловно побърква чичо Манчо (Георги Парцалев) с един фотоапарат без лента. Е, това е артистът Кирил Петров.

След сполучливата си кариера в киното Петров учи в СУ „ Св. Климент Охридски “ и се дипломира със компетентност българска лингвистика “. Специализира диалектология. Между 1989 и 1992 година е учител по български език и литература и британски език в 92-ро СОУ в София.

Освен като дете артист, по-късно той става известен и като радиоводещ. Води в утринното радиошоу на радио Витоша „ Тройка призори " , дружно с Милена Златкова и Тодор Милиев. Женен е и има две деца.



Димитър Ганев - " Изпити късно "

Големият екран помни Димитър Ганев като Марко - малко момченце с огромни очи и чисто сърце от филмовата класика " Изпити късно ". Днес обаче Ганев от дълго време е оставил актьорската кариера зад тила си.

Висшето си обучение приключва в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ със компетентност „ Право “ и оттогава работи като юрист.
 
05.04.1974 година – Премиера на българския игрален филм „ Изпити късно “ на режисьора Иванка Гръбчева, по сюжет на Братя Мормареви. Оператор е Яцек Тодоров. Музиката във кино лентата е композирана от Петър Ступел. Художник на постановката е Костадин Русаков.
— Илия Михайлов (@mihaylov_iliya)
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:

Просто натиснете VOD – част от, на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР