Лятото е времето за по-голямата и продължителна почивка. Дали на

...
Лятото е времето за по-голямата и продължителна почивка. Дали на
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на в Disney+ през август

Лятото е времето за по-голямата и продължителна отмора. Дали на море, дали на планина - желанията са разнообразни.

Но пък където и да е човек, постоянно му остава време, което желае да запълни по някакъв метод. Например до момента в който си се излежава на плажа да гледа някой нов филм или сериал. Добрата вест е, че в ерата на стрийминг платформите постоянно има какво да се гледа. Ето и някои от новите заглавия в Disney+ през месец август.

" Баз Светлинна година "

Оригиналната история на извънредно симпатичния галактически рейнджър Баз Светлинна година се върти по кината от 17 юни, а от началото на август всеки, който желае да го гледа още веднъж или пък за първи път, ще има тази опция.

Приключенията ще са изцяло нови, като нов ще бъде и гласът на Баз. До момента във филмите за " Играта на играчките " галактическият рейнджър бе озвучаван от Тим Алън, до момента в който в " Баз Светлинна година " ще е с гласа на Крис Евънс.

Заедно с новосформирания си екип от новобранци - Изи, Мо и Дарби и неговия робот сателит Сокс, Баз Светлинна година ще би трябвало да се впусне в най-трудната си задача досега, изправяйки се против злия Зург и неговата войска от роботи.

" Баз Светлинна година " е в Disney+ от 3 август

Prey

Може и да започнахме месеца с лека за гледане анимация, само че продължаваме с нещо доста по-различно. Нещо хищно...

Prey е сериал, който има за цел да разшири вселената от филмите за Хищника, стартирана от Арнолд Шварценегер през 80-те години на предишния век. Последният подобен филм гледахме през 2018 година с Бойд Холбрук и Оливия Мун в основните функции.

Но този е доста по-различен, тъй като ще ни върне с към 300 години обратно във времето. Оказва се, че още тогава по земите ни са бродели еволюиралите високотехнологични извънземни. Тогава Нару (Амбър Мидтъндър), която желае да покаже на мъжете от племето си, че може да ловува наедно с тях, се натъква на нещо необичайно, което не може да си изясни.

Оказва се, че това е първият Хищник, който посещава Земята, а Нару и племето ѝ би трябвало да намерят метод да го победят, в случай че желаят да живеят.

Prey е в Disney+ от 5 август

She-Hulk: Attorney at Law

Феновете на Marvel и супергероите безусловно не могат да си отдъхнат и наваксат от всички филми и сериaли, с които студиото стартира да ги залива. И откакто преди едвам малко повече от месец бе пуснат сериалът Ms. Marvel, в този момент идва ред на нов.

И освен сериалът е нов, само че и героят, който ще показа в киновселената на Marvel. Става дума за Дженифър Уолтърс (Татяна Маслани), която е братовчедка на добре познатия ни академик Брус Банър (Марк Ръфало).

В комиксите Дженифър се трансформира в женска версия на Хълк след животоспасяващо кръвопреливане от Брус, само че към момента не знаем дали и в сериала историята ѝ ще бъде същата. Но пък знаем, че тя ще бъде юрист, който ще поема единствено гигантски правосъдни тела.

Главният фокус на сериала обаче ще бъде свикването и приспособяването на Дженифър Уолтърс към новите ѝ суперсили. А от филмовия откъс видяхме, че един добре прочут на Хълк изверг ще е в играта - Abomination.

She-Hulk: Attorney at Law е в Disney+ от 17 август

През месец август в Disney+ ще може да гледаме и анимирания I Am Groot (10 август). В пет късометражни кино лентата ще забележим по какъв начин бебе Груут (Вин Дизел) израства и се забърква в какви ли не пакости.

Интересен за гледане ще бъде и сериалът Andor (31 август), който е следващото ново попълнение към вселената на " Междузвездни войни ". Сериалът ще се концентрира върху пътешествията и приключенията на Касиан Андор (Диего Луна), който обикаля из галактиката, с цел да откри метод да способства за смяната и протеста против Империята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР