Лятото е в своя разгар и определено любимите ни модели

...
Лятото е в своя разгар и определено любимите ни модели
Коментари Харесай

Тенденции за лято 2021 – кои сандали да изберем?

Лятото е в своя кипеж и несъмнено обичаните ни модели обувки играят съществена роля в нашето всекидневие. Комфортът ни зависи от сандалите и още един чифт през лятото в никакъв случай не е непотребен. Но какви са трендовете в света на модата във връзка с този вид обувки и какъв модел по-точно да изберем – всичко това и още доста друга спомагателна информация ще откриете в идващите редове, тъй че Ви пожелаваме прелестно четене!

Кои са настоящите модели сандали през това лято?

Сандалите като тип обувка могат да ни дават извънредно огромно многообразие, което се дефинира главно от тяхната подметка, височина, брой на каишките, тяхната дебелина, съществуването на спомагателни детайли към тях като капси, пискюли и така нататък, цветовете и още доста други значими за нас фактори. Но ние ще представим една по-обща картина на настоящите сандали през това лято или казано с други думи – какво да изберем, с цел да изглеждаме като излезли от корица на фешън списание?

Три са главните модели, които би трябвало да привлекат вниманието ни. Първите от тях са от дълго време познатите ни дамски сандали с разделител сред палеца и показалеца. Те са желани измежду дамите, защото повърхността от кожата на ходилата, която няма никакъв допир с различен материал от обувката, е извънредно огромна и това разрешава ужасно чувство за хладина. Разделителят въпреки това придава непоклатимост на ходилото и в последна сметка можем да изминем хиляди крачки денем, без да се изморим.

Вторият модел дамски сандали, който навлезе в аутфитите извънредно интензивно през това лято, са тези с равна подметка и извънредно тънки каишки. Правилото гласи – колкото по-тънки и по-малко на брой са те, толкоз повече хладина ще има за нашите ходила. Вероятно това предложение няма да се хареса на някои от дамите, тъй като през лятото краката ни постоянно се подуват, само че този проблем елементарно може да бъде решен, в случай че авансово избираме дамски сандали с един номер по-големи от нужното. Така в края на работния ден няма да усещаме отмалялост и стеснение.

И последният настоящ модел дамски сандали са тези на висок ток – извънредно красиви, стилни и женствени. Те са изключително подобаващи за дамите, които работят в бизнес среда или от тях се изисква специфичен дрескод. Добавете силиконови стелки, с цел да намалите напрежението в ходилата си, и по този метод ще се чувствате добре през целия ден.

На какви цветове да заложим през това лято?

Производителите на дамски сандали несъмнено са си сложили за цел през това лято да ни покажат цялостната гама от нюанси, които можем да допуснем, че съществуват. Така елементарно ще можете да ги съчетаете с Вашата дамска чанта или облекло. От друга страна, в случай че търсите нещо, което да подхожда на по-голяма част от облеклата Ви, предлагаме да заложите на неутралните пастелни цветове, на бяло или черно, които елементарно се комбинират с всички останали и не са толкоз ангажиращи.

Макар да сме средата на лятото, позволяваме обстоятелството, че някои от Вас към момента може да не са разкрили точния модел сандали или да се нуждаят от нови. Поради тази причина тук е моментът да Ви препоръчаме да посетите магазините на CCC, било то физически обекти или онлайн платформата, с цел да разгледате голямото многообразие от модели, цветове и размери, които биха задоволили всяко Ваше предпочитание. Поръчайте онлайн на ccc.eu с доставка до Вашия дом!

Поглезете ходилата си с комфортни летни обувки и се насладете на лятото по най-красивия и паметен метод!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР