Лятото е в самото си начало, макар и с променливите

...
Лятото е в самото си начало, макар и с променливите
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Фолкпевици атакуваха топплажове, заляха мрежата с ГОРЕЩИ СНИМКИ

Лятото е в самото си начало, въпреки и с променливите температури и чести валежи. И в случай че за елементарните хора лятната отмора занапред следва, то чалга съсловието към този момент направиха по няколко бани, като желани дестинации се оказаха екзотични дестинации, а не родното Черноморие.

Познатият рефрен “И замирисва на море “, отдаден на лятото и морето, въодушеви част от изпълнителите за първите им морски фотоси.
Бременната Преслава реши да се скрие от любопитните погледи на сънародниците ни и да се отдаде на заслужена отмора на гръцкия остров Лефкада. Тя и обичаният й Павел се любуваха на слънчевите лъчи на един от най-известните плажове там – Порто Кацики. Специално за своите фенове, които към този момент са се затъжили за своята фаворитка, тя разгласява няколко фотоси от морската си почивка в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм.

Мария пък реши да съчетае потребното с приятното. Докато събираше загар в Гърция, тя снима и клип на последния си шлагер „ Чувал ли си за такива”. Певицата изненада почитателите си с съвременен стайлинг. Мнозина я съпоставиха със сексапилната Памела Андерсън от паметната роля през 90-те в „ Спасители на плажа”.


Джена и нейният брачен партньор Наско Стоев пък се любуваха на слънчевите лъчи в Турция. Поводът бе присъединяване на певицата в Бодрум. Джена и Наско бяха специфични посетители на частно празненство на яхта, където не пропуснаха да си създадат няколко морски фрагмента. По всичко проличава, че и те са в плен на един от най-красивите заливи на Егейско море. Неслучайно Бодрум е прочут като турското Сен Тропе. Перлата на Турция е една от най-предпочитаните ваканционни дестинации, поради множеството от уединени и спокойни заливчета, прелестни плажове, транспарантна морска вода, красиви бели здания и тишина.


Най-добрата другарка на Галена – Лорена , реши да отпразнува своя пик в кариерата на най-екзотичното място на о. Бали. Изпълнителката побърза да показа няколко фотоса от своята почивка през феновете си в обществената мрежа. От тях се вижда, че Лорена е в топформа и е заредена с доста позитивни страсти.

Соня Немска с ъщо е от работохолиците, които избират да съчетаят почивката с работата. Докато плажувала край Халкидики в Гърция, тя снимала и последната си ария „ Тя е топ”.


„ Искам да насочва откровени благодарности към моята другарка Полина Ташкова и нейния брачен партньор за опцията да фотографирам в тяхната морска вила и на яхтата им, а на Поли и за присъединяване във видеото”, споделя изпълнителката на „ В сряда се приготви”.



Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от обичания си Влади. Тази екскурзия бе сбъдната фантазия за певицата, която от дълго време жадуваше за това райско място. Свободното си време двойката прекарва в разходки и гмуркане в кристалните води на Индийския океан. Менюто, с което Кали и обичаният й са решили да се поглезят, включва морски блага, ориз, рибно къри и кокосово масло.
Карането на сърф също влиза в графика, който изпълнителката на „ Каква съм луда “ си е направила за ваканцията. Тръпката от това да балансира върху вълните и да улови точната посока напразно с платното, за първи път тя изпита предишното лято. Чаровната брюнетка взе първия си урок по сърф в залива на Арапя и прекара съвсем всеки топъл уикенд в усвояването му.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР