Лятото е в разгара си, времето е все по-хубаво, местата

...
Лятото е в разгара си, времето е все по-хубаво, местата
Коментари Харесай

Как да останем в крак с графика и да преборим летния мързел

Лятото е в разгара си, времето е все по-хубаво, местата за отмора са от ден на ден, но… Работата също върви и би трябвало да се свършва всеки ден. Дори до момента в който на открито грее слънце и пеят птици.

Което може да се окаже ужасно сложна и мъчна задача, изключително за тези, които не могат да си разрешат най-малко лукса на двор или задоволително необятна и комфортна тераса. Но даже и да могат, някак си не е същото като да си лежиш на плажа и да четеш хубава книга без да мислиш за работа…

Ако и вие, като всички ни, се борите с продуктивността през най-хубавите месеци от годината, ето няколко трика, с които да поддържате работния тонус и да се справяте със дилемите елементарно.

1. Подредете си изпълними и елементарни задания

Простите елементарно изпълними задачки, дават възприятие за задоволство и окуражават човек да си слага още и още, като усилва размера и значимостта им. Освен това множеството хора работят най-добре, като си вършат почивки. Свършете един набор дребни задания, като след всяка правете нещо друго - направете си кафе, направете си маска за лице за разпределяне, почетете малко книга. Всяка премия подтиква добре свършена последваща задача.

2. Планирайте почивките си, както планирате работата си

Когато индивида им към какво да гледа след работа и какво да чака, тя върви по-лесно и по-малко безредно. Важно е да си дадем сметка, че почивките са част от здравословния метод на живот и няма нищо срамно в това да изпитваме потребност от тях.
 Това са храните, които най-добре разхлаждат през лятото Това са храните, които най-добре разхлаждат през лятото
През лятото всеки от нас се пробва да се избави от жегата по един или различен метод. Обикновено прекарваме по – огромната част от вре...



3. Изнасяйте работата си на открито

Независимо дали работите от у дома или от офиса, само че изключително за тези, които работят от вкъщи - работете на открито колкото можете повече и колкото ви е допустимо. На двора, в кафене, в ресторант, в споделено пространство, от бар на плажа - ще се изненадате по какъв начин промяната на ситуацията покачва продуктивността.

4. Пробвайте нови способи на работа

Различните способи работят за всеки човек друго. Но до момента в който не опитате повече от тях, няма по какъв начин да знаете кой работи най-добре за вас, нали? Това освен ще ви даде друг опит за всяка друга задача, само че и ще усъвършенства времето ви осезаемо.
 Трикове, с които да стегнеш мързеливото си гадже Трикове, с които да стегнеш мързеливото си гадже
Време на промени! Ако работите, а също по този начин вършиме всичко в дома си - и ревностно наблюдавате колегата си да легне на дивана, след кат...

5. Кратки задания

Поставяйте си такива цели в всекидневието, които да имат явен край и възприятие за задоволство. “Ще свърша това за 15 минути и след това ще си направя кафе. ”; “Ще приключа за час с тези неща и ще изляза да се разходя с другарка. ” По-важното от ясните цели в тази ситуация, е техният явен край. Когато приключвате с една задача се възнаграждавайте.



6. Ако можете си вземете отмора

Понякога човек има потребност просто да спи до късно и да не прави нищо през целия ден. Или най-малко да си почива интензивно, според от това от какво изпитва утешение и по какъв начин релаксира. Вземете си един или два (или в случай че можете повече) почивни дни и отидете до морето, качете се в планината, направете всички тези неща, за които мечтаете по време на работа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР