Лятото е в разгара си, слънчевите лъчи са все по-жарки,

...
Лятото е в разгара си, слънчевите лъчи са все по-жарки,
Коментари Харесай

10 неща, които са ни нужни на плажа

Лятото е в разгара си, слънчевите лъчи са все по-жарки, а морската вода все по-запленяваща. Морският бриз превзема косите ти и потъваш в безпределно самодоволство. Лято е! Време е за дълга отмора с малко багаж и доста незабравими страсти.

Ние ще ви помогнем да вземете най-необходимите неща за плаж, с които да се чувствате в свои води. Ще напълним плажната чанта с неща, без които не е целесъобразно да се върви на плаж.

Ако на мъжката ни публика тази тематика им се коства далечна, дано не я подминават. Скъпи мъже, може да зарадвате обичаната си с подарък, от който ще има потребност на идната ви отмора.

1. Плажна забрадка

Все по-често плажната забрадка не влиза в нужните движимости на плажуващите. Това е по този начин, тъй като удобствата на плажа стават все по-луксозни. И все пак, плажната забрадка би трябвало да е във вашата плажна чанта. Колкото и да е първокласен и комфортен шезлонгът на плажа, е целесъобразно да сложите кърпата си преди да легнете и да се отдадете на отмора. Тя ви защищава от нежелани инфекции или раздразния по кожата, също по този начин е добра отбрана от пясъка.

2. Слънчеви очила

За никого не е загадка, че слънчевите очила се употребяват главно като аксесоар. Те имат доста по-важно значение и са значими за здравето на очите ви. През лятото слънцето е доста мощно, а на плажа след отражението му в морската вода, още по-силно. Носенето на слънчеви очила е наложително. Свиването на очите от дразнещата, мощна светлина, не води единствено до приемането на бръчки, а може да аргументи инстикт на стесняване на зеницата, който може да бъде рисков.

3. Слънцезащитни средства

Грижата за кожата и косата са измежду най-важните неща. Слънцезащитният крем за кожата и спрея за косата са най-необходимите ви неща в чантата. UV-лъчите са доста по-силни от тези преди няколко години. Ако желаеме да защитим кожата си от формиране на петна, рани, обриви и даже рак, е належащо да я предпазваме със слънцезащитни средства.

4. Джапанки

Обувките са пристрастеността на дамите. Джапанките не са толкоз секси, само че пък могат да добавят съвършено плажната ви визия. Джапанките са значими, тъй като защищават ходилата ви от горещия пясък.

5. Гланц за устни

След здравето е време за хубостта. Лятото е сезонът, през който гримът се свежда до най-малко. Поради горещия въздух и водата гримът ви от другар може да се трансформира във зложелател. Затова един емайл, който да подчертае устните ви, е най-хубавото решение.

 10 неща, който са ни нужни на плажа

6. Аксесоар за коса

Както към този момент споменахме, грижата за косата е значима, заради тази причина аксесоарите за коса са целесъобразни. Те също ще добавят морската ви визия и ще защитят косата ви от изгаряне, изсушаване и раздробяване. Вземете ластици, шноли, диадеми или какъвто и да е различен аксесоар за коса, който ви харесва и обичате да употребявате.

7. Пари

На плажа са ви нужни пари за съвсем всичко, вземете си толкоз, колкото смятате, че ще са ви задоволителни. Цялото портмоне не ви е нужно и е доста по-безопасно, в случай че сте си взели единствено джобни.

8. Книга или списание

Четенето на плажа е едно от най-релаксиращите и приятни неща. Страниците се прелистват по-бързо от разбиването на вълните, а ти се пренасяш в оня свят, разказан с малък шрифт.

9. Любими хора

Стигнахме до нещата, които не се събират в плажната чанта, само че без тях почивката не е същата. Какво е вълнуваща отмора без обичаните хора. С тях всичко е по-забавно и впечатляващо, денят е цялостен със смях, игри, песни и доста запечатани мемоари.

10. Положителни страсти

Каквото и да сложите в плажната си чанта, в случай че не се заредите с позитивна сила, почивката ви ще е пропиляна. Забравете грижите и проблемите от всекидневието и се отдайте на заслужената отмора. Отпуснете се, забавлявайте се с обичаните си хора, а в случай че просто желаете да останете сами, вземете си една книга и се впуснете в приключенията на героя.

Приятна отмора!!!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР