Лятото е в разгара си и каква по-хубава ваканция от

...
Лятото е в разгара си и каква по-хубава ваканция от
Коментари Харесай

Нина Добрев пори вълните в женска звездна компания! Българката - в топ форма за лятото

Лятото е в разгара си и каква по-хубава почивка от тази, която е споделена с положителни другари. Това най-добре знае българската актриса с канадски паспорт, Нина Добрев, която се любува точно на такава отмора.

Виж още: Руските рапъри, които пишат химна на лятото! Кои са най-горещите имена на сцената там?

На фотографията нагоре тя е в компанията на правилните си приятелки - актрисата Зоуи Дойч, както и дизайнерката на бижута Ники Ъруин. Трите дами с на яхта, като никоя от тях не е отбелязала нито от кое място, нито накъде плават. 

Виж още: Летни свалки: Зендая с ново гадже, папараци ги хванаха в неуместна ситуация 

От сторитата им обаче излиза наяве, че трите се забавляват същински и никой повече не им е необходим. Именно там Нина Добрев промотира и виното, което неотдавна създава с друга своя другарка - Джулиан Хъф. Техният артикул се отличава с това, че е с ниско наличие на въглехидрати, без никакъв глутен и е веган, и кето по едно и също време.

Виж още: Да станеш супергероиня: Как актрисите на Marvel и DC упражняват за функциите си?

От фотосите на дамите на яхтата прави усещане, че всички те са добре облечени - с дълги панталони и връхни облекла. Въпреки това обаче си проличава, че Нина Добрев е в топ форма. 

Преди време пред Hello Magazine българката е споделяла, че обожава да върви на групови тренировки, а в диетата си не е прекомерно рестриктивна и търси салдото. " В някои дни обядвам с огромна салата с авокадо и сьомга, а когато имам чийт ден, си разрешавам и бургери ", признава тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР