Лятото е в разгара си, а цветята, дъждовните бури, заедно

...
Лятото е в разгара си, а цветята, дъждовните бури, заедно
Коментари Харесай

Ако сте една от тези 4 ЗОДИИ, Новолунието в Рак ще ви се отрази НАЙ-СИЛНО

Лятото е в разгара си, а цветята, дъждовните стихии, дружно с първото лятно новолуние, са метафора за това, че е време да почистим съзнанието си от предишното и да стартираме нов интервал от живота си. На 28 юни Новолунието минава в деликатния и подсъзнателен Рак, привличайки вниманието към най-интимните елементи от живота ни. Въпреки че тази луна може да е лека и занимателна за някои, зодиакалните знаци, най-засегнати от новолунието през юни 2022 година, скоро ще открият, че би трябвало да извърнат повече внимание на страстите си, в сравнение с допускат. Ето кои са тези зодии:
Овен
Новолунието задейства персоналния ви живот, Овни, подтиквайки ви да прецените какъв брой доста давате и получавате от околните си. Имате страхотна опция за по-добра прочувствена връзка с членове на фамилията или съквартиранти, само че също по този начин и капацитет за прочувствена операция от родителите или всеки, с който живеете. Добра концепция е да забавите темпото и да се концентрирайте върху себе си. Връзката ви със фамилията ви сега може да се прояви като свръхзащита, само че е най-добре да пестите силата си. Това е по този начин, тъй като Юпитер, планетата, ръководеща ориста, издига възприятието ви за себе си. В този интервал, за Овенът е значимо да се концентрира повече върху личния си капацитет за напредък и да не разчита прекалено много на фамилията ”.
Рак
Вашият комплекс да спасявате се ускорява от новолунието, Раци, само че вместо да ви въодушевява да помагате на другите, той ви подтиква да разсъждавате върху личните си саможертвени трендове. В момента става въпрос за способността ви да се концентрирайте върху себе си и да позволите на другите да се грижат за вас - в края на краищата тази лунация се случва във вашия дом. В този интервал е значимо да се концентрирайте върху личното си прочувствено излекуване, тъй като това е единственият метод да подобрите живота си. Толкова сте привикнали да помагате на другите и да се раздавате. Сега е време да инвестирате тази сила в себе си.
Везни
Става интензивно в професионалния ви живот, Везни, само че до момента в който обичате да смятате себе си за победител, време е да обърнете малко повече внимание и на хората, които са ви помогнали да стигнете до тук. Може би е време да обърнете внимание на някого от екипа си, или да потърсите напълно нова работа. Свързването на Лилит с това новолуние в десетия дом на кариерата на Везни демонстрира блестяща нова опция, която е пронизана от силата „ първо аз “. Докато работите за задачите си в кариерата, убедете се, че играете почтено. Научете се да гледате на другите хора по този начин, като че ли вървят с вас по пътя ви, а не стоят пред вас, създавайки спънка за вашия триумф.
Козирог
Новолунието люлее лодката на най-близките ви връзки, Козирози. Най-добре е да ревизирате положението на тези партньорства, появили ли са се нови проблеми, които са засилили или заменили старите? Въпреки че нормално взимате решения въз основа на рационални хрумвания, може да се окажете, че е време да следвате сърцето си, а не мозъка си. Ако сте във връзка, която минава през сложен миг, в този момент може би е времето да я поправите или приключите вечно. Квадратура на новолунието на Юпитер в четвърти дом на Козирог може да провокира остарели обиди. Защитете съюзите си и твърдо, само че умерено сложете завършек на всички нездравословни модели, които стартират да се появяват в съзнанието ви, с цел да се радвате на постоянни връзки.

 

 

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР