Лятото е в разгара си - а разцъфващите цветя, дъждовете

...
Лятото е в разгара си - а разцъфващите цветя, дъждовете
Коментари Харесай

Новолуние в Рак: четирите зодии, които ще бъдат най-силно повлияни

Лятото е в разгара си - а разцъфващите цветя, дъждовете и първото подмладяващо новолуние през лятото са метафора за нова страница. На 28 юни новолунието от 2022 година минава в деликатния и подсъзнателен Рак, като насочва вниманието към най-съкровените елементи от живота ни.

Въпреки че това пълнолуние може да е леко и даже занимателно за някои, зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него, скоро ще схванат, че измененията са близо.

Новолунията пренастройват месечния лунен цикъл. Като се има поради, че юнското новолуние е първото след лятното слънцестоене, което възвестява ново начало , считайте го за цялостно възобновление на скитите ни страсти. Знак Рак е обвързван с вътрешния ни свят - става въпрос за фамилията, дома и възприятието ви за принадлежност , което значи, че тази това небесно събитие ще подчертае областите от живота ни, които сме склонни да пазим в загадка.

Тези, които са най-силно повлияни от въздействието на Рака, са податливи на прочувствено прегаряне , до момента в който се оправят с балансирането сред това да оказват помощ на околните си и да се грижат за себе си.

Продължете в галерията, с цел да разберете дали сте един от няколкото зодиакални знака, които са най-засегнати от новолунието:
 Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Новолунието в Рак  Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Новолунието в Рак  Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Новолунието в Рак  Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Новолунието в Рак
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР