Лятото е тук, а за някои от нас beach body-то

...
Лятото е тук, а за някои от нас beach body-то
Коментари Харесай

Биляна Йотовска с ТОП съвети как да отслабваме трайно и нещо важно за здравословното хранене

Лятото е тук, а за някои от нас beach body-то е единствено... мираж, само че това несъмнено не важи за Биляна Йотовска, която даже написа идната си книга. Новата четвърта книга на хубавицата ще се появи по-късно тази година и ще бъде отдадена на здравословното хранене. 

Ако не сте дейни в спорта, то не би трябвало да се притеснявате, тъй като не всички хора могат и би трябвало да наподобяват като модели, само че въпреки всичко е значимо да се придържате към уравновесена диета. Трябва да имате поради интензивността си денем, с цел да прецените какво количество храна да приемете, споделя Биляна, която сигурно ще включи тези потребни препоръки в новата си книга.

Виж още: По-секси от всеки път: Михаела Маринова приготвя супер изненада

Трениращите би трябвало да знаят, че им е нужна отмора, тъй като в случай че не се възстановят добре... няма да имат никакъв напредък. " Храненето е значимо, би трябвало да е умерено и да внимаваме с порциите. Нещо доста значимо - здравословното не всеки път значи диетично ", споделя пред " На кафе " Биляна и дава образец с протеинови палачинки, които са потребни, само че би трябвало да внимаваме с количеството, тъй като може да се получи противоположен резултат.

Ето ТОП препоръките на Биляна, с които да влезем във форма по-бързо:

1. Трябва да се понижат порциите, да сме в калориен недостиг, само че не става дума да се пропуща хранене. Може да стартираме деня с чаша или две вода, в нея се изтисква малко лимонен сок или се прибавя ябълков оцет, с цел да се забърза перисталтиката.

2. Да се понижат въглехидратите, само че да се усилят белтъчините.

3. Постоянството е доста значимо, както и волята. Без тях няма по какъв начин да реализираме нищо в спорта, а и в живота като цяло.

4. Спортът е значим всеки ден, в случай че нямате опция за цяла подготовка, то заран отделете към 15-20 минути за бърза гимнастика. Домашните тренировки не са за подценяване, с тях също може да се натоварим сносно, само че не заменят преимуществата на залата. През лятото Биляна не посещава постоянно фитнеса, тренира повече у дома, на открито и прави много кардио извършения. 

Виж още: Става горещо: Десита в рискова непосредственост с надарен инстаграмър на плажа!

Изображение: https://www.instagram.com/bilianayotovska_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР