Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и

...
Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и
Коментари Харесай

Най-популярните поп изпълнители стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food

Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и да вършим нещата, които ни зареждат и държат щастливи, а какво по-радостно от купища страсти, вкусна храна и едни от най-големите шлагери, изпълнени от обичаните ни актьори. Мястото е добре познато – паркът пред стадион Академик. След огромното очакване, тази година летните страсти следва да са безгранични – входът за фестивала и всички концертни събития е свободен.


Откриването на концертната част на таз годишния фестивал Mood for Food ще бъде дело на надарената и възействаща DARA . Тази вечер - 04.06. (петък) на сцената ще чуете шлагери като Darbie, Mamacita и К‘во не чу и още от най-силните шлагери на DARA.
Концертът стартира в 21:00, което единствено по себе си е едно малко мигане към всички посетители на фестивала да се насладят на многочислените варианти за ядене и новаторските питиета и крафт бири, директно преди огромното експлоадиране с DARA.
 Откриват Mood for Food Summer Fest Откриват Mood for Food Summer Fest
София ще е шумна и вкусна с фестивала Mood for Food Summer Fest. Между 01.06. и 20.06.2021 година в парка " Гео Милев " (пред стадион " Академ...

На 05.06. (събота) на същото място – кв. Редута, пред стадион Академик ще ви чака Тита , която ще зарадва всички с концерт – в изцяло лятно въодушевление ще пеем, ще танцуваме и ще хапваме вкусно. Събота в никакъв случай не е била толкоз чакана. Прогнозата е за слънчеви страсти и доста развлечение.

Това по никакъв начин няма да е всичко – по време на фестивала изненадите и мотивите за занимания с обичани български реализатори ще не престават да валят. Още вести – напълно скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Фейсбук страницата на фестивала -.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР