Лятото е сезонът, в който децата не са на училище,

...
Лятото е сезонът, в който децата не са на училище,
Коментари Харесай

Лятната целодневна спортна занималня на Хаджиев Център във Варна ще учи децата ви на футбол и други спортове през ваканцията

Лятото е сезонът, в който децата не са на учебно заведение, само че техните родители не престават да вървят на работа. Така постоянно фамилиите се затрудняват по какъв начин да провеждат деня си. Тук на помощ идва предлагането на  " Хаджиев Спорт Център " (бившето Trinity) във Варна . Той се намира  до спирка " Акациите "  и разполага с   съвременна спортна база с две закрити стадиони , подобаващи за футбол и няколко други типа спорт, съблекални, тоалетни, сервизни пространства, места за отдих и други улеснения.



От 1 юни там отваря  целодневна спортна занималня за деца от 6 до 10 години . Малчуганите - момчета и девойки, ще бъдат поверени на грижите на  трима футболни експерти както и възпитател, от 8 до 17 ч. през делничните дни от седмицата . През това време те ще упражняват футбол по два пъти дневно , като преди обяд заниманията ще бъдат най-вече за техника, съгласуваност и експедитивност, а следобяд ще се натъртва на футболните игри. По време на   целодневния си престой децата в лятното футболно учебно заведение ще обядват в комплекса, а в програмата са включени и излети и разходки в Морската градина.  



Организацията е на новосъздадената  варненско детско-юношеска школа Локомотив , която ще развива гении в няколко възрасти. В нея ще работят експерти с дълъг футболен треньорски стаж. 

Лятното учебно заведение ще приключи със започването на същинското учебно заведение - 15 септември.  Децата, които желаят да продължат да се занимават с футбол, ще имат тази опция в " Хаджиев Спорт Център ", защото школата Локомотив ще работи целогодишно в личната си спортна база.



За всеки хлапак има планувана топка.   При предпочитание за трениране на различен спорт, като волейбол, баскетбол и други, в залата имат подготвеност да обезпечат и такива треньори.

Организаторите оферират положителни условия на налични цени. Заплащането ще бъде на двуседмичен цикъл, тъй че след края му родителите ще имат избор дали да продължат или да се откажат от самодейността. Естествено, те могат да се възползват и от целия летен интервал. Така и децата няма да бъдат в тежест на дневната стратегия на работещите родители, а ще бъдат поверени на експерти.



" Хаджиев Спорт Център " е актуален и съвременен комплекс, който разполага с две затревени с изкуствена трева зали. Те могат да бъдат ангажирани от всички жители в часовете от 09:00 до 24:00 ч. всеки ден от седмицата.



За контакти: Николай Хаджиев

Адрес: гр. Варна, Приморски 81, м-т Салтанат

Телефони: 0876/15-84-44

Email: [email protected]

Сайт: www.hsm-bg.eu

" Хаджиев Спорт Център " във Фейсбук


--> --> --> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР