Лятото е сезон, през който на всеки мъж му се

...
Лятото е сезон, през който на всеки мъж му се
Коментари Харесай

Как да носим мъжка риза през лятото?

Лятото е сезон, през който на всеки мъж му се желае да носи облекла, които са удобни, само че по едно и също време с това и представителни. Най-прекият път към реализирането на това предпочитание е да разберете кои са основните критерии, по които се сформира мъжкото лятно облекло.
Лятото е сезон, през който на всеки мъж му се желае да носи облекла, които са удобни, само че по едно и също време с това и представителни. Най-прекият път към реализирането на това предпочитание е да разберете кои са основните критерии, по които се сформира мъжкото лятно облекло.
Дизайн, материя и дължина на ризата
Не правете грешката да купувате риза, която компактно приляга по тялото ви. Дори да имате фигурата на Аполон, този метод не е сполучлив през горещите летни дни. Съвсем скоро ще съжалите, защото високите температури ще си кажат думата и тялото ви ще плувне в пот. Може да намалите дискомфорта от навлажнената риза, просто като си облечете по-широк модел. В противоположен случай стремежът ви да разкриете плоския си стомах ще ви изиграе смешка.

След като изяснихме деликатния миг с избора на размер, дано да преминем към идващия значим въпрос – от каква материя да бъде мъжката риза? Тя би трябвало да е мека, лека и дишаща.

Преди да се спрете дефинитивно на даден модел, обърнете внимание на дължината на ризата. Дългата мъжка риза стига под равнището на бедрата. В нормалния случай такава не се носи през лятото. Изберете по-къс модел. Подберете дължината му с елементарен тест – в случай че вдигнете ръце нагоре, не би трябвало да се вижда коремът ви.

Колкото до дължината на ръкавите, етикетът разрешава да носите риза с пай ръкав отвън работно време или на отмора. За офиса наложително се спрете на типичен модел с дълъг ръкав и маншети.
Идеи по какъв начин да носите мъжка риза през лятото
Не са малко мъжете, които избягнат да носят къси панталони през горещите дни. Не го правете и вие! Тази дреха ви разрешава да изглеждате стилно, изключително в случай че я съчетаете грамотно с мъжка риза и чифт съвременни сникърси. Да, протоколът не разрешава да сте облечени по този начин в офиса, само че на всички места другаде може да се насладите на комфорта.

В композиция с риза съвършено наподобяват панталоните от дънкова материя, лен, памук и къси панталони вид чино, които обичайно са от по-плътна тъкан. В никакъв случай не посягайте към състезателен чеп, бермуди или пък друго долнище от синтетика.

Ако се чудите на кои цветове да заложите през сегашния сезон, не се колебайте да следите трендовете при мъжките ризи в магазин . При всички положения е значимо да имате в дрешника си няколко общоприети модела. Сред тях е бялата риза, която седи съвършено на къси панталони в който цвят изберете. По-смелите измежду вас може да смаят близките с напълно бяла визия.

Отлично решение за лятото е ризата в небесносиньо. Може да я носите решително с долнище в бяло, бежово или сиво.

Почитателите на пъстрите мъжки ризи – моделите на черти, точки, райета и така нататък, е значимо да съблюдават едно просто предписание. Ако горната дреха е многоцветна, долната би трябвало да е едноцветна, и противоположното.

В случай че ви следва да носите лилава или розова риза, предлагаме ви горещо да я съчетаете със ярък панталон или пък дънки.
Не забравяйте обувките!
Стилната лятна визия е приключена, когато сте подбрали с внимание и обувките. През топлите месеци мъжете може да поразнообразят облеклото си с ниски и високи кецове, мокасини, еспадрили, чехли и стилни сандали. Експериментирайте с комбинации и нови модели! Качествената мъжка обувка ще ви служи дълго време, по тази причина не се колебайте да обновите дрешника си с съвременни цветове и претекстове.

* обява

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР