Лятото е официално в разгара си и с него неминуемо

...
Лятото е официално в разгара си и с него неминуемо
Коментари Харесай

Как да нарежем плодове за няколко секунди

Лятото е публично в разгара си и с него неизбежно идва похапването на повече пресни плодове, които чакаме през цялата година.

Яденето на плодовете обаче е обвързвано с някои компликации, които се показват в тяхното нарязване. За благополучие има няколко кухненски джаджи, които ще ни оказват помощ да не се мъчим, а единствено за няколко секунди да създадем плодовете на части и да се любуваме на яденето.

Резачка на любеница със силиконови дръжки


 Снимка 366500

Твърдейки, че е " най-големият размер на пазара ", тази голяма любеница резачка е с диаметър 28 см и има безбройни приложения. Идеална е освен за огромни кръгли плодове, като любеница и пъпеш, само че и за такива с по-малки размери, като портокали да вземем за пример.



От компанията, стояща зад производството на джаджата, също настояват, че уредът без проблем реже къс, самун и даже пица на идеално равни триъгълни части.

Резачка на ананаси

 Снимка 366531

Това е едно устройство, за което сигурно сме копняли цялостен живот. С неповторимата си цилиндрична основа, комфортна дръжка и ножче на дъното, този инструмент има способността да изважда ствола и да реже плода отмерено на части и то единствено за секунди. Спестяваме време и доста старания.



Резачка на ябълка, манго, круши и други

 Снимка 366532

Този кухненски инструмент наподобява доста на резачката на любеница, само че просто е в по-малки размери. Уредът е задоволително безвреден за децата и без проблем може да се мие в съдомиялна машина.



Всичко, което би трябвало да създадем, е да сложим плода, да използван напън и да натиснем надолу, с цел да получим идеални резени.

 Как да нарежем авокадо за няколко секунди
Как да нарежем авокадо за няколко секунди

Нова джаджа улеснява процеса и предотвратява пострадванията
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР