Лятото е най-заетият сезон за родните изпълнители. Някои от тях

...
Лятото е най-заетият сезон за родните изпълнители. Някои от тях
Коментари Харесай

Какво се случва? Три фолк звезди отмениха участия

Лятото е най-заетият сезон за родните реализатори. Някои от тях безусловно имат участия всеки ден, а други - още по-буквално и по две дневно. Междувременно обаче страната се готви за нова Коронавирус вълна, като от предходните знаем какви могат да бъдат ограниченията. Именно по тази причина е повече от необичайно, че някои от поп-фолк звездите анулират участията си. Ето и последователност на чалгарите, които се отхвърлиха от работата в най-натоварените седмици.

Първа беше Емилия, която изненадващо анулира участията си и то в сезон, в който точно нейна ария е абсолютният шлагер. Малко откакто стана ясно, че "Турбуленция " е песента на лятото, тя разгласи, че заради непредвидени условия се постанова да анулира участията си за неустановен интервал от време. Започнаха да се стартират разнообразни версии - Коронавирус и бременност. По-късно тя съобщи, че ѝ предстоят нови планове, само че те изискват повече внимание, а тя е желала да забави темпото.

Галин и девойките в Alpha Music се радват на извънредно мощно лято, като той се беше заканил да почива през втората половина на август. Е, ориста обаче е имала други проекти и се наложи изпълнителят да анулира присъединяване. Причината - плексит. "Направих плексит и съм много мъчно преносим сега. А както знаете аз съм много танцуващ по принцип ".

И Джена стана част от изпълнителите, които анулираха участията си. И при нея здравословните проблеми са в основата на решението ѝ. Тя подсигурява обаче, че ще се върне напълно скоро при почитателите си, написа Vbox7.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР