Лятото е лесно, може да се цопнеш в махленската баня,

...
Лятото е лесно, може да се цопнеш в махленската баня,
Коментари Харесай

Димитър Недков: Брюксел ни нарежда колко пъти да се къпем и как да се топлим

" Лятото е елементарно, може да се цопнеш в махленската баня, само че какво вършим зимата с топлото?! И специалистите нямат съответен отговор на този въпрос. Но би трябвало да си дадем сметка какво се случва с отечеството ни, със самите нас, с това какво да чакаме. Ние, разказвачите на истории, не вършим прогнози, за разлика от професионалните анализатори ".

Това сподели писателят Димитър Недков в студиото на " Денят ON AIR " в коментар за енергийната рецесия.

По думите му България е въвлечена в няколко войни.

" Това е видно и е срещу волята на българския народ. И то в доста комплицирана композиция от войни сме въвлечени. Изнасянето на оръжие и на принадлежности на гибелта е замесване във война. Не оръжието, а политиците, които вземат решение за него, убиват. В другия смисъл въоръжаването има предпазен темперамент. Лошото е, когато стартираме да се гърмим ", добави Недков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него сме въвлечени в информационно-пропагандна война.

" На кого да имаме вяра и на какво да имаме вяра към този момент? Въвлечени сме в хибридна война, която визира безусловно всичко във връзка с здравето, душeвността, самочувствието на хората. Свикнахме да хвърляме всичко като виновност върху нашите родни политици. Това е и по този начин, само че в това време ние сме въвлечени по волята на към този момент очертаващия се различен команден център, тъй като цяла Европа взе участие в тази война ", безапелационен е писателят.

Недков счита, че ориста на Европа се ръководи от Брюксел.

" Получаваме разпореждане какъв брой пъти да се къпем, какъв брой и по какъв начин да се топлим. Всичко това се разминава с съществени правила, най-много на демокрацията. Либерализмът излезе в историческа пауза. Нека не се изненадваме от обстановката на политическия ландшафт. Стигнах до извода, че политическите партии се опасяват да отидат на избори. Колкото повече избори - толкоз повече народна власт. Те не си дават сметка, че тази драма е настъпила вследствие на техните дейности или бездействия ", сподели още гостът в студиото.

Недков акцентира, че политиката не е специалност, а е работа: " Провалът беше предсказуем, случи се. Но техният неуспех е доста потребен. Ще забележим до каква степен ще си създадат изводите. Ефектът с третия мандат беше бутафорен. Хората се разсънват и не знаят на следващия ден какво ще решат политиците, камо ли да си възнамерява бизнесът. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР