Лятото е към края си, но приятните емоции продължават да

...
Лятото е към края си, но приятните емоции продължават да
Коментари Харесай

Опъват кулинарни шатри в Приморски парк

Лятото е към края си, само че приятните страсти не престават да владеят Бургас. Фестивалът на рибата и виното ще обогати есенния културен календар на града със особено подбрани кулинарни изкушения и събития, оповестиха от община Бургас.

Тридневното събитие ще се организира от 13 до 15 септември.

Фестивалната зона ще събере на едно място кулинарни шатри на някои от най-хубавите бургаски морски заведения, а готвачите им ще подготвят пресни морски деликатеси непосредствено пред посетителите.

Всеки, който усеща себе си кулинар, ще може да вземе присъединяване в състезанията за фенове, а в случай че имате малко повече опит в кухнята, можете самоуверено да се впуснете и в състезанието за " Най-вкусна рибена супа ".

Селектирани мазета от цялата страна ще показват най-хубавите си виновност, допълнени със препоръки какво вино с каква храна би трябвало да съчетаваме.

В края на всеки фестивален ден сме приготвили атрактивни концерти и прожекции на филми с морска тема.

На 13 септември музикалната стратегия е поверена на " Обратен резултат " и бургаската група " Силует ". Музикантите от морския град скоро не са свирили пред родна аудитория и ще се съберат особено за фестивала.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР