Лятото дойде, всички сме жадни за приключения, а на теб

...
Лятото дойде, всички сме жадни за приключения, а на теб
Коментари Харесай

Пет трика за перфектния плажен секс

Лятото пристигна, всички сме жадни за завършения, а на теб подсказваме по какъв начин да си осигуриш мега плажен секс единствено с  пет лесни трика. Сваляй банския и ни следвай:

ШЕЗЛОНГ НЕ ПЯСЪК

Ако си забил супер яка мацка на морско празненство и тръгнете към плажа – бъди интелигентен и избери шезлонг, не пясък. Сексът непосредствено на пясъка е кофти прекарване и за двамата, а къде влиза пясък няма да ти подсказваме. Просто си легнете на комфортен шезлонг и всичко ще е шест.

Виж още: Любов навън: Анси и Марти от " Един за различен " преследват щастието в природата

НИКОГА БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ

Колкото й презервативът да понижава кефа на преживяването, в никакъв случай не го забравяй. Може такива неща да си донесеш от морето, че след това цяла година да не можеш да се излекуваш. Бъди интелигентен!

РОКЛИ ДА, БАНСКИ НЕ

Ако си пробвал да свалиш влажен цялостен бански от женско тяло, ще знаеш защо приказваме. Това е най-лепкавото, тегаво и не секси занятие. Така, че подскажи й да си постави рокля, а за вас девойки споделяме – роклята е най-удобният вид за супер секси плажни нощи.

СВИРКАТА Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ

Посред бял ден е, на плажа има хиляди хора, само че вие не може да издържате към този момент. Ако ще вършиме дневни занимания, свирката е по-добрия вид, тъй като може да се случи много по дискретно. Всичко останало се вижда и повярвайте ми – за останалите на плажа е много блякс.

Виж още:  " Ще се забележим във вечността ": Приятелката на Денис Теофиков тормози с обръщение

ИЗБИРАЙ УМНО

Тя може да е от Украйна и да е най-сладкото коте, което си виждал, само че внимавай! Те са прочувствени и безскрупулни и в случай че на сутринта ти цъфне с два куфара, бежанска карта и три деца на вратата да не кажеш, че не сме те предизвестили.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР