Лятото даде възможност за много представители на зодията да си

...
Лятото даде възможност за много представители на зодията да си
Коментари Харесай

4 зодии ще станат приказно богати тази есен

Лятото даде опция за доста представители на зодията да си вземат къса отмора, да се провиснал и да прекарат време със фамилията. 

Разбира се, това не се отрази изключително добре на кариерата и облагите им, jenata.blitz.bg.

Може би приходите ви са намалели, нали?

Или пък имате постоянна заплата, само че постоянно сте мечтали да подобрите банковата си сметка. 

Но оказа се, че 4 зодии са с още по-големи шансове за луди облаги.

Според звездите тази есен те имат всички шансове да усилят облагите си и даже да станат съществено богати.

``
реклама

Близнаци
Зодиакалният знак Близнаци би трябвало да влезе в темп тази есен, с цел да приключи всички стартирани планове. Тогава ще получите позитивен резултат и ще забележите по какъв начин животът стартира да се трансформира към по-добро. 

Но есента ще ви даде опция да се направи същински кариерен скок.

Ще би трябвало да се работи интензивно и да се „ отдавате на работата “ колкото е допустимо повече. Но вие освен ще можете да преминете към по-престижни позиции с по-високи заплати и бонуси, само че като нищо ще може и да се преместите в друга компания с по-добри условия. 

Звездите ви поучават да не харчите това, което сте спечелили, а да отлагате непотребните покупки или даже по-добре – да инвестирате. Спестявайте и по този начин ще увеличите приходите си.

Лъв
Лъвовете са същински късметлии! Всъщност шансът постоянно ви огрява, а вашата харизма и позитивна сила притеглят хората. Така че силата ви е в способността да установявате печеливши взаимоотношения. Ако желаете да забогатеете, фокусирайте се върху тази мощ през есента.

Посещавайте бизнес общностите по-често и се чувствайте свободни да сте първите, които стартират диалог. Бързо притегляте вниманието, което ще ви разреши да получите поддръжка или даже да завържете другарство с човек, който е доста авторитетен в дадена сфера. 

Не се опасявайте да промените работата, в случай че към този момент няма на къде да се развивате в сегашната си месторабота. 

Звездите споделят, че най-активните Лъвове ще могат да заемат позиция, за която даже не смееха да мечтаят до преди месеци.

Козирог
Много Козирози са богати, тъй като кариерата е целият им живот. Те са непреклонни и за тях работата е всичко, а също така желаят да са най-хубавите в това, което вършат.

Вие сте целенасочени, решителни и в случай че е належащо, знаете по какъв начин да си дадете повече напън. Това води до обстоятелството, че със своето неизменност постигате каквато и да е цел. 

През есента този развой ще бъде по-прост и по-бърз, в случай че решите всички спорове на работното място и съберете към себе си съидейници, а също по този начин вземете поради препоръките и триковете на други хора.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР