Лято, слънце и море вече не са миражЗа възрастните ще

...
Лято, слънце и море вече не са миражЗа възрастните ще
Коментари Харесай

Нова атракция на плажа в Бургас: Детски кът във водата

Лято, слънце и море към този момент не са мираж
За възрастните ще има джет, воден автомобил и водни колела

1. 20 лева коства сянката 

Нова атракция ще зарадва малчуганите на Северния плаж в Бургас това лято. От началото на юли, ще бъде инсталиран трамплин във водата. За туристите ще има джет и воден автомобил, както и водни колелета. Това заяви за ТРУД NEWS Симеон Цветков, концесионер на Северната линия в морския град.

Водните атракции ще бъдат обособени в специфични коридори, тъй че да не пречат на останалите плажуващи, изясни Цветков.

Дошлите да натрупат загар на линията могат да употребяват шезлонг против 1. 20 лева, както и чадър против същата сума. Цената на чадър и шезлонг на къмпинг " Нестинарка " е може би най- евтина- надлежно по 36 стотинки за чадър и шезлонг. 
В най- огромния курорт на Южното Черноморие- Слънчев бряг, 10 лв. коства шезлонг, толкоз е и цената на сянката. На Поморие- Централен- чадърът и шезлонгът са надлежно по 3. 60 лева  

Идеята е да проработи и мобилно приложение, през което туристите ще могат да си резервират чадър и шезлонг.
Така всички искащи да плажуват на шезлонг и със сянка, ще имат достъп в действително време и ще могат да видят дали на този плаж има свободни чадъри, на коя линия са, да си го резервират непосредствено и да си го заплатят онлайн, като по този метод се заобикалят порочни практики заплащане на трети лица, спомагателни безотчетни таксувания “, разясниха радетелите на концепцията.

Вече няма безконтролни продавачи на царевица или сладолед по линията в Бургас. Крайбрежните заведения оферират от обичайната кухня до суши, от италианско през гръцко до родно меню.

На клопките, както назовават ресторантчетата по брега, обичано меню са пържена цаца с бира или рибена супа от миди и няколко типа риби. Цената на най- всеобщо употребяваната риба- цацата към този момент е над 6 лв. за 250 грама, даже и в заведенията навътре в града.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР