Лято, плаж, басейн, Хайди Клум. Всичко, което следва от подобно

...
Лято, плаж, басейн, Хайди Клум. Всичко, което следва от подобно
Коментари Харесай

Хайди Клум демонстрира горещи извивки

Лято, плаж, басейн, Хайди Клум. Всичко, което следва от сходно комбиниране, не включва доста облекла, подсигурява повишаване на така и така високите градуси и, несъмнено, носи след себе си провокативни фотоси. А към тях този път тя добави и видео.

Заедно със брачна половинка си Том Каулиц, германският модел се любува на лятната си отмора в Маями. Неизменна част от нея пък са и изявленията, с които нажежава социалните мрежи. Ние пък я и тъй като на 49 Клум не стопира да демонстрира в какъв брой страхотна форма е.

На плажа във Флорида тя театралничи по цикламен бански от две елементи с леопардови претекстове на Dolce & Gabbana. Но впечатлява и с още нещо - с изцяло натуралната си визия, без капка грим и терзание, написа Daily Mail.

На различен кадър се вижда по какъв начин моделът театралничи топлес, единствено по бикини, с мокра коса. Самата тя е с тил към камерата, а зад нея се вижда слънчева панорама към океана. " Моето горещо лято 2022 " семпло гласи постът.

Явно Хайди е скрила броя на харесванията и мненията на фотосите си, тъй като не можем да забележим какво одобрение и какъв брой тъкмо похвали е получила за дързостта си.

За видеата обаче ситуацията не е такова. А последното ѝ несъмнено не остава неусетно. За три дни то събра над 201 хиляди гледания, което изцяло разбираемо, щом забележим какви чупки в тялото прави звездата.

За Хайди Клум разголените фрагменти не са нещо ново. И освен тъй като е модел, а и тъй като често публикува свои персонални фрагменти, на които е съвсем без никакво облекло. А ние можем единствено да я поздравим за формата, която ни показва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР