Лято е! Всеки от нас е отворен за нови начинания,

...
Лято е! Всеки от нас е отворен за нови начинания,
Коментари Харесай

Звезда от "София Ден и нощ" с ново хоби! Бояна Генова яхна красив жребец

Лято е! Всеки от нас е отворен за нови инициативи, нови занимания, нови хора и нови занимания! Явно на тази вълна е и реалити звездата и актриса от " София Ден и Нощ " Бояна Генова, която се похвали с ново занимание в обществените мрежи.

Всъщност става въпрос за спорт, който тя дефинира като един от " най-приятните ", до които се е докосвала. Става въпрос за ездата:

Виж още: Спомен за детството от 90-те: Мона Гочева се върна в предишното на ледените сокчета и кюфтетата от кал 

" Някак се чувстваш обвързван с кончето и ти дава тази прочувствена задоволеност ", споделя тя под фотографията и предлага на всички, които имат опция, да отидат в някоя конна база и да пробват. 

Виж още: Рядък кадър: Никол Божинова сподели по какъв начин баща ѝ Валери я обсипва с внимание и обич

На въпросната езда Бояна Генова се е срещнала с коня Голди, който всъщност бил по-дребен от останалите коне в базата, само че поради размерите на инфлуенсърката, само Голди бил подобаващ. " Много благ и добър ", показа тя. 

От документираното премеждие излиза наяве, че Бояна е почерпила Голди след срещата им и по този начин и двамата са останали удовлетворени. 

Виж още: Карантината падна, а родни звезди се втурнаха към Вечния град 

Любопитно съвпадане е, че и друга известна българка посвети обява на ездата през седмицата. Става въпрос за Андреа, която също е яздила, само че в Египет. В обява тя изрази отвращение от нечовешкото отношение на локалните към животните и прикани да се бойкотира този вид туризъм в африканската страна.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanagenova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР