Лято е, време е за диети и по традиция големи

...
Лято е, време е за диети и по традиция големи
Коментари Харесай

Как отслабват известните българки? Тайната на Андреа, Джулката, Алекс Петканова...

Лято е, време е за диети и по традиция огромни фантазии да влезем във форма за малко време. Е, за морето може и да не успеем да реализираме мечтаното тяло, само че пък в последна имаме тялото си за цялостен живот, тъй че когато и да създадем първата стъпка, все ще е в наша изгода.

Представяме ви обичаните диети на известните българи, с които те поддържат целогодишно своите визии.

Виж още: Децата на Емилия - най-голямата ѝ горделивост! Малката Мира е одрала кожата на майка си

Биляна Йотовска

Няма по какъв начин да не стартираме с различен, с изключение на с нея. Тя наподобява съвършено целогодишно, а тайната зад това е, че няма загадка - тя се храни здравословно, не употребява млечни артикули, заобикаля мазни храни и приема доста плодове и зеленчуци. Това е, просто е! Е, тя е извънредно прецизна в храненето си, само че и в тренировките.

Виж още: Изненада! Петя Дикова и Илиян Любомиров чакат второ детенце

Андреа

Певицата преид време се похвали, че е свалила 15 кг. за към 2 седмици. В story показа, че се храни най-вече с плодове и зеленчуци. Е, от време на време си разрешава и риба, само че никакви други артикули от скотски артикули.

Виж още: Джулиана Гани признава - на Илиян му прилоша от новината, че ще става татко

Мария Силвестър

Телевизионната водеща преди време призна, че е с инсулинова устойчивост, което пречи на лесното ѝ намаляване. Затова тя се храни към този момент напълно нисковъглехидратно. 

Виж още: Едни от най-скандалните фолк раздели

Джулиана Гани 

За силиконовата хубавица се знае, че и по време на бременността си беше извънредно прецизна в храненето. Тогава тя показа, че преди бременността (но и по време) брои извънредно прецизно калориите. Така преди да види двете чертички, калориите ѝ са били към 1300 дневно.

Виж още: Галена е на върха за следващ път, какво показа певицата

Маги Джанаварова

Певицата е вегетарианка, само че и това от време на време не е задоволително, с цел да наподобява и да се усеща добре за себе си. Затова тя нерядко прави детоксикации, като в интервала им не се храни, а приема единствено сокове и фрешове.

Виж още: Дни откакто стана баба: Цеца Величкович е болна от ковид! Синът ѝ - също

Алекс Петканова

Моделът сега наподобява ужасно, като и тренира извънредно постоянно. Режимът, който ползва всяка година, е житният на Петър Дънов. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР