Лято е. Дните и нощите са изпълнени с копнежи и

...
Лято е. Дните и нощите са изпълнени с копнежи и
Коментари Харесай

Schmidt’s Naturals – натурални дезодоранти със 100% защита от неприятна миризма!

Лято е. Дните и нощите са изпълнени с копнежи и фантазии. И  с   а р о м а т и! Хармонията в природата и хармонията в телата съставляват възприятието ни за екологична съгласуваност в света на живите организми.

Да, лятото е времето на събудените сетива!

Иииии кой в този момент е номер едно? Кой е този пъстър рафт,за  който залепваме в горещото време? Кое е това нещо, което има непокътнато място в чанти и сакове и е най-близо до носа ни? Да, да, да, оня привиден микрофон, с който можем да се забавляваме, извивайки се пред огледалото!

Той е обичания и избавителен персонален поръчител - безконечния

д е з о д о р а н т.

Лятото е сезонът на дезодорантите, които прелестно съпровождат положителния ни външен тип и внимателно допълват самочувствието ни на красиви хора.

Какво, обаче се случва, когато използваме нормалните антиперспиранти?

На първо място идват неприятните влажни петна по облеклата, този неминуем риск, който незабавно основава дискомфорт от чувството, че нещо не ни е наред. Подбирането и търсенето на продукта, който няма да ни изложи и ще ни накара да се усещаме добре, кара забързаните клиенти на козметичните магазини от ден на ден да се лутат измежду другите типове дезодоранти, които се напреварват и дават обещание цялостно телесно благополучие. 

Така ли е, обаче?

Козметичните компании влагат големи средства за реклама на своите артикули и в случай че имаме вяра на тази реклама, излиза, че животът ни е невъобразим без използването на дезодорант. 

Но някои дезодорантите по никакъв начин, но по никакъв начин не са безобидни, даже могат да нанесат сериозна щета на здравето. Още от учебните си години знаем, че най-големият орган на индивида е… кожата! А едно от местата, където тя е най-тънка и нежна, са подмишниците, откъдето всички нездравословни съставки бързо проникват в тялото.

Кои са тези съставки? Да вземем да вземем за пример – алуминиевият хлорид и алуминиевият хлорхидрат. Те незабавно подтискат потенето, само че в същото време доста бързо се всмукват и  натрупват в тялото. Точно те са невротоксини. Със сигурност сте чували и за вредата от употребяваните в козметиката синтетични парабени. До тях се подреждат и други химични съединения, които обилно „ зареждат “ тяхно величество дезодорантите.

Запомнете: тази химия носи повече вреди, в сравнение с изгоди, тъй като блокира естествените процеси на пречистване на организма. Директно обстрелват водния му баланс, нарушават сърдечната активност, отключват депресивни положения, благоприятстват за развиването на болест на Алцхаймер и тумори.

Оооо, не! Стига!Стоп!



Всичко това може да бъде избегнато, в случай че се доверите на Schmidt’s Naturals - натурална козметична марка, която към този момент е шлагер в Съединени американски щати и вълната й набира все по-голяма известност в международен мащаб.

Schmidt’s натурални дезодорант стикове са създадени посредством особено създадена формула, която безапелационно и без компромис обезврежда миризмата от подмишниците.

Тя оставя прелестно възприятие върху кожата и има характерен и дългогодишен мирис, освен това е  н а п ъ л н о  б е з в р е д н а. Алкалните й pH стойности, естественият магнезий и сода бикарбонат са в основата на ефикасната формула срещу неприятните миризми.



Подробностите са значими:

- За всеки артикул са употребявани и деликатно подбрани хидратиращи масла, като масло от карите (шеа) и какао, в композиция с кокосово масло, за по-голяма хидратация на кожата и за по-лесно и безпрепятствено нанасяне, както и растителни пудри, подпомагащи абсорбирането на влагата под мишниците.

- В състава не участват изкуствени аромати и оцветители, глутен и алуминий, които в допълнение водят до неспокойствие на кожата, което прави продуктите подобаващи даже и за бременни и кърмещи дами.



Schmidt’s се отличава с високо качество и с това, че носи на потребителите цялостна задоволеност. Предлага необятна гама от прелестни аромати и разнообразни размери стикове – огромни стикове от 92 гр. и по-малки от 19,8 гр., които са доста комфортни за път.

Категорично - лятото ви ще бъде пълноцветно и богато уплътнено с ароматите на Schmidt`s!!!



Всички артикули на Schmidt’s може да разгледате и да поръчате с безвъзмездна доставка до офис на Еконт или Спиди от онлайн магазина на Schmidts-distributor.com - https://www.schmidts-distributor.com.  

--

За контакти:

Тел.: 0876 337 665

Сайт:  https://www.schmidts-distributor.com/  

Facebook:  https://www.facebook.com/schmidts.distributor/

--

*Реклама
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР