Лято 22 в ДГ №42 Българче“ премина под знака на

...
Лято 22 в ДГ №42 Българче“ премина под знака на
Коментари Харесай

Децата от ДГ №42 „Българче“ играят, експериментират и се забавляват по проект „Детска еко работилница“ по Национална кампания „Чиста околна среда“

Лято 22 в ДГ №42 „ Българче “ мина под знака на осъществяване на плановите действия по план „ Детска еко работилница “ по Национална акция „ Чиста околна среда “

Целта на плана е стимулиране интензивността на деца, учители, родители и основаване на алеи, кътове, цветни пространства посредством оформяне на удобна креативна среда за образование, образование и прочувствена задоволеност.

Децата от подготвителните групи с интерес и любознание се включиха в практическите действия по плана. Играейки схванаха изгодите от билките и подправките, смисъла на грижите за зеленчуковите насаждения, следиха инсекти, опитаха с почва, обобщаваха получените резултати.

С наяве любознание и предпочитание децата използваха закупените по плана просветителни продукти- витален цикъл на растенията, лаборатория за растения, декоративни инсекти в епоксидна смола, детски микроскоп, лупи, буркани за наблюдаване на инсекти, комплект пластмасови пинсети за инсекти, книжки за растения и инсекти.

Децата бяха същински откриватели.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР