Лято 2024 г. може да доведе до хаос на летищата

...
Лято 2024 г. може да доведе до хаос на летищата
Коментари Харесай

„Хаос“ на летището в Обединеното кралство през лятото на 2024 г. със закъснения по нови правила и има вероятност да бъдат конфискувани артикули

Лято 2024 година може да докара до безпорядък на летищата с риск продуктите да бъдат отнети от пасажерите и закъснения заради нови правила.

Пътуващите може да се сблъскат с комплициране на разнообразни летища в цялата страна, защото има възможност избрани предмети в чантите им да бъдат иззети на някои, само че не и на други. Това е по този начин, тъй като множеството летища в Обединеното кралство евентуално ще пропуснат крайния период 1 юни за слагане на нови скенери за течности.

В момента всеки, който лети със аероплан, не може да приема течности в контейнери, по-големи от 100 ml, тъй като от опасения за сигурността. На летищата се конфигурират нови скенери, което би означавало, че тези правила към този момент няма да се ползват, само че скорошно изследване демонстрира, че на доста хора към момента им е мъчно да ги приготвят до лятото.

Услуга за летищни товарни транспорти 1st Move International направи изследване, което сподели, че някои няма да бъдат подготвени до идната година. Докато летище Лондон Сити и летище Teesi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР