Лято 2023-та дава силна заявка да се превърне в едно

...
Лято 2023-та дава силна заявка да се превърне в едно
Коментари Харесай

Black Eyed Peas пристигат в България с брилянтната J. Rey Soul

Лято 2023-та дава мощна поръчка да се трансформира в едно от най-запомнящите се за фестивалния живот. Специално за пилотното издание на в България за пръв път ще дойдат огромните Black Eyed Peas.

 

„ Акостирането “ им на 22-ри юли в Бургас  е освен специфична спирка от международното им турне, само че и единствената музикална точка в Югоизточна Европа. Black Eyed Peas ще излязат на сцената на Burgas Breeze Fest в цялостния си алфа състав, а към него ще се причисли и музикалното украшение J.Rey Soul.

 

Певицата, която ще бъде под прожекторите в Бургас, дружно с will.i.am, Taboo и аpl.de.ap, е филипинската перла на екипа. Бързо след първите си изяви за групата тя става едно от най-разпознаваемите музикални лица в международен мащаб. Определено има защо-J. Rey Soul, какъвто е артистичният псевдоним на Jessica Reynoso, е единствено на 25 години, само че с голям музикален опит зад тила си.

 

През 2018 година тя става финалист в предаването „ The Voice: Philippines “, където е в тима на атрактивния член на Black Eyed Peas – аpl.de.ap. Още щом я чува за пръв път, рапърът се обръща на треньорския стол и с възхита от гласовите ѝ благоприятни условия я приема в своя отбор. През същата година J. Rey Soul се причислява импровизирано към бандата, откакто излиза наяве, че Fergie желае да се отдаде на майчинство.

 

През 2019 година J. Rey Soul е поканена като вокалист в международното турне на Black Eyed Peas, а малко по-късно излиза и общата ѝ ария с групата „ Mamacita “. Горещият шлагер стремително доближава до челните места на музикалните чартове по света и затвърждава J. Rey Soul като формален член на бандата в очите на меломаните.

 

„ Mamacita ”, “Pump it ”, “Simply the best ”и още от огромните шлагери на Black Eyed Peas, както и свежите песни от новия им албум, ще звучат онлайн единствено на 22-ри юли в България. Българската аудитория, както и закупилите към този момент билети почитатели от Турция, Гърция и Румъния, са подготвени да видят неповторимата сцена, построена особено за атрактивното шоу на Black Eyed Peas.

 

Музикалната сензация „ МОЛЕЦ “ ще излезе директно преди американците, а уредниците от BPM events, дават обещание и още извънредни изненади на пристанище Бургас, които сигурно ще трансфорат Burgas Breeze Festв кулминационната точка на лятото.  

 

Вижте повече на:

 

BLACK EYED PEAS LIVE - Burgas BREEZE Fest - 22.07.2023 (bpmevents.bg)

https://www.facebook.com/BPMeventsbg

BPM Events (@bpmeventsbg) | Instagram

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР