Лято 2020 ще бъде лято като никое друго. Въпреки очакванията

...
Лято 2020 ще бъде лято като никое друго. Въпреки очакванията
Коментари Харесай

В Сандански - почти като на море! Райна краси басейни в родния си град, наляга учебниците по френски

Лято 2020 ще бъде лято като никое друго. Въпреки упованията на някои инфекционисти, че заболяването естествено ще отшуми през летните месеци, не щеш ли в средата на юли бележим рекордна заболяваемост от ковид. Така проектите за летни почивки на хиляди, а евентуално и десетки хиляди българи, бяха провалени.

Виж още: Райна с мъчно признание: Изгубих дете, не куче

Сред тях сигурно е и поп-фолк певицата Райна, която по това време на годината минимум щеше да е в Гърция. Всъщност тя е беше измежду най-пътуващите реализатори и сигурно точно в нейния паспорт бихме видяли най-вече задгранични печати. Е, времето към този момент е друго.

Виж още: Красивите българки, които станаха на 30 година

Както по време на така наречен карантина напролет, по този начин и в този момент Райна прекарва времето си най-вече в родния си Сандански. Но това не значи, че събира по-малко слънчеви лъчи, защото родният ѝ град е прочут от древността с минералните си извори и балнеология. Така да вземем за пример Райна постоянно разпуска край басейните в града. 

Виж още: Почивай в България! Джулката със солена морска отмора и позабравени занимания на Златни пясъци

Именно в Сандански Райна реши да се възползва от свободното си време в условия на изолираност и захвана учебниците по френски.

Виж още: Поп-фолкът се сплоти: Вълна от съпричастност и пожелания към болната от COVID-19 Галена

Иначе преди дни Райна пусна новата си ария, " Направо ми заспа ". Освен че има хитово звучене, забавното е, че едно от двете девойки в клипа е половинката на Тото от СкандаУ, Кристин.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР