Лятното попълнение на Нюкасъл Харви Барнс може да смени отборите,

...
Лятното попълнение на Нюкасъл Харви Барнс може да смени отборите,
Коментари Харесай

Футболист на Нюкасъл обмисля да смени националните отбори

Лятното попълнение на Нюкасъл Харви Барнс може да смени тимовете, пишат английските медии. Става въпрос обаче не за нов клуб, а за националните тимове, като играчът може да размени британския народен тим с този на Шотландия.

25-годишното крило има записан едвам един мач за Англия, и то в другарска среща - през октомври 2020 година Барнс играе 14 минути в контролата с Уелс. След това обаче той изобщо не попада в проектите на Гарет Саутгейт, като бе преследван и от травми.

Футболистът има шотландски корени, като баба му и дядо му са точно от Шотландия. Конкуренцията в Англия е доста сериозна и Барнс мъчно би се преборил за място в тима. За сметка на това Шотландия се показва впечатляващо в квалификациите за Евро 2024 и на процедура е сигурен финалист. Именно тези обстоятелства може да натежат и за избора на Барнс да смени националните си тимове.

Крилото мина през лятото в Нюкасъл от Лестър за към 44 млн. евро. От началото на сезона Барнс влиза от пейката за “свраките ”, като има 4 мача, в които записа гол и асистенция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР