Лятната селекция в ЦСКА ще продължи. Досега армейците привлякоха шестима

...
Лятната селекция в ЦСКА ще продължи. Досега армейците привлякоха шестима
Коментари Харесай

ЦСКА продължава селекцията, чака още трима нови

Лятната селекция в ЦСКА ще продължи. Досега армейците привлякоха шестима футболисти – вратаря Марин Орлинов, бранителите Сейни Санянг и Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля.

До края на трансферния прозорец в Борисовата градина се чакат още три нови попълнения.

Червените се нуждаят от укрепване в отбрана и в средата на терена. Както към този момент писахме, клубът води договаряния с норвежки полузащитник, който може да се трансформира в заместител на Амос Юга, в случай че африканецът бъде продаден. Интерес към него има от арабски клубове.

Треньорът Саша Илич остана доста отчаян от представянето на своите ученици при нулевото тъждество с Хебър в Пазарджик на старта на Първа лига.

Сърбинът сигурно ще направи промени в състава си за идното домакинство на Крумовград в петък от 21:00 часа. Той ще хвърли всички нови полеви футболисти в конфликта, въпреки че никой от тях не е добре приспособен, а някои се намират и в неприятна физическа форма.

От първата минута ще започват Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който бе най-острият състезател на ЦСКА в Пазарджик след появяването си на почивката.

През втората част против Крумовград на терена ще влязат и Майкъл Естрада, както и Данило Асприля, който пропусна визитата на Хебър, тъй като нямаше картотека.

За Кордоба и Асприля това ще е формален дебют с алената фланелка. След изтърпяно наказване за армейците се завръща Иван Турицов, който ще заеме позицията вдясно на защитата вместо младия Асен Дончев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР