lВ следващия кръг ЦСКА-София ще гостува на Локомотив (София).ЦСКА-София тръгна

...
lВ следващия кръг ЦСКА-София ще гостува на Локомотив (София).ЦСКА-София тръгна
Коментари Харесай

ЦСКА-София тръгна с класическа победа с 3:0 над Арда на старта на първенството

lВ идващия кръг ЦСКА-София ще гостува на Локомотив (София).

ЦСКА-София потегли с класическа победа с 3:0 над Арда на старта на шампионата при формалния дебют за новия треньор на отбора Саша Илич. Хеттрик за " алените " вкара бразилецът Маурисио Гарсес, който даде сериозна поръчка, че ще бъде първи избор за ляво крила на тима, като сподели изненадваща успеваемост. Успехът бе доста улеснен от аления картон на Милен Желев от отбора от Кърджали, който бе показан още преди да изтече половин час игра.

Въпреки празника преди мача бранш Г остана празен поради протеста на агитката на " алените ", като на северната естрада имаше разпръснати доста малко хора. Мачът бе изгледан от Димитър Бербатов, заел място в ложата на стадиона, предава Бнр.

Първата рискова офанзива бе за Арда, като Светослав Ковачев надигра новото попълнение на " алените " Брадли Де Нойер отдясно и центрира, само че Иван Турицов почисти с глава. ЦСКА-София отговори с блокирано центриране на Маурисио Гарсес, а вратарят на гостите Васил Симеонов изпревари Лазар Туфегджич.

В десетата минута Иван Коконов не се възползва по най-хубавия метод от неточност на младия бранител на домакините Християн Петров.

В 17-ата минута таранът на ЦСКА-София Калоян Кръстев бе в състояние на засада, само че направи непростивм пропуск от близко.

В 29-ата минута Милен Желев от Арда направи необяснима неточност, откакто игра съзнателно с ръка, в случай, че към този момент имаше жълт картон и бе изпъден от терена от съдията Радослав Гидженов.

След като гостите останаха с човек по-малко на терена, ЦСКА-София се опита да провежда безреден напън и стигна до няколко разбърквания, заловен удар на Тибо Вион и пропуски на Калоян Кръстев. В добавеното време на първата част Тибо Вион центира от корнер, а Гарсес бе оставен непокрит от непосредствена непосредственост откри резултата с глава.

В 49-ата минута Тибо Вион стреля от границата на наказателното поле, а Васил Симеонов избави удара. Три минути по-късно Гарсес вкара втория си гол с глава след корнер - цялостно копие на първия, само че асистенцията бе на Станислав Шопов. При попадението обаче огромна неточност направи вратарят Симеонов, който излезе неразчетено и остави вратата си изцяло празна.

Веднага по-късно Гарсес се опита да направи хеттрик при бърза контраофанзива, само че ударът му с левия крайник мина около левия дирек. Бразилецът направи това в 56-ат аминута, когато се възползва от поредни неточности на Милен Стоев и Деян Лозев и вкара с удар около вратаря.

Настроението в " алените " редици се увеличи внезапно и последваха пропуски на Калоян Кръстев и Лазар Туфегджич.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР