Лутън Таун вече е на четири точки от безопасността на

...
Лутън Таун вече е на четири точки от безопасността на
Коментари Харесай

Как сега стои таблицата на Висшата лига след намаленото отнемане на точки на Евертън

Лутън Таун към този момент е на четири точки от сигурността на Висшата лига, откакто Евертън видя намаляването на точките от 10 на шест с неотложен резултат.

Toffees апелираха големите удръжки, които им бяха наложени за нарушение на разпоредбите за доходност и резистентност (PSR) на висшата лига. Но след обжалване на решението понижението към този момент е доказано.

Изявление от клуба гласи: „ Евертън може да удостовери, че Апелативната комисия заключи, че отнемането на точки, наложено от самостоятелна комисия на Висшата лига през ноември, ще бъде понижено от 10 точки на шест точки, с неотложно деяние.

„ Докато Клубът към момента обмисля решението на Апелативния съвет, ние сме удовлетворени, че нашето обжалване докара до понижаване на глобата за точки.

„ Разбираме, че Апелативният съвет е счел в началото наложеното приспадане от 10 точки за неуместно, когато се прави оценка по отношение на наличните индикатори, за които Клубът е уведомил Комисията, в това число позицията според съответните ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР