Лутън потвърди, че капитанът на тима Том Локиър е в

...
Лутън потвърди, че капитанът на тима Том Локиър е в
Коментари Харесай

Капитанът на Лутън Том Локиър е в стабилно състояние след сърдечния удар

Лутън удостовери, че капитанът на отбора Том Локиър е в устойчиво положение и е контактен, откакто получи сърдечен арест на терена по време на в мач от 17-ия кръг на британската Висша лига. Двубоят бе преустановен, откакто футболистът на " шапкарите " получи здравна помощ в средата на втората част на " Виталити Стейдиъм ".

Впоследствие той бе изнесен на носилка от терена на фона на овации от трибуните, като и играчите на двата тима бяха прибрани в съблекалнята. Малко по-късно основният арбитър Саймън Хупър взе решение да приключи публично срещата.

" Всички се надяваме и се молим за нашия капитан Том Локиър, който за благополучие е контактен и бе откаран в болница. Все още не знаем изцяло случилото се с него и какви са идващите стъпки на този стадий. Но желаеме да благодарим на Борнемут и медицинските щабове на двата тима за техния неотложен отговор, които бяха изумителни. Извиняваме се на последователите, че футболистите на двата отбора нямаха никаква опция да продължат дуела, откакто видяха техния толкоз обичан съотборник и другар да бъде изнасян от терена по този метод. Благодарим на всички за прелестните овации в този толкоз сложен миг. Сега е време всички наши играчи, треньори и почитатели да се обединят, както постоянно са го правели, и да дадат безрезервната си поддръжка за Том и неговото семейство. Нашите мисли са с него и всички тях ", написаха от Лутън в свое изказване.



Мачът бе преустановен при тъждество 1:1, като Доминик Соланке се разписа, откакто гостите бяха повели посредством Илайджа Адебайо. 29-годишният Локиър колабира на терена и по време на финалния плейоф в Чемпиъншип, преди да бъде откаран в болница. Впоследствие той получи зелена светлина да се завърне на терена през юни след интервенция на сърцето.

" Щастливи сме да разберем, че Том е контактен. Нашите мисли ще продължат да бъдат с Том и неговото семейство. Искаме да благодарим на целия медицински щаб за бързата и своевременна интервенция, както и на всички на стадиона за тяхната поддръжка и обединяване по време на сложния миг ", споделиха от Борнемут.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР