Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид

...
Лурдес Леон обича провокациите. В което всъщност нищо странно, предвид
Коментари Харесай

Новите провокации на дъщерята на Мадона

Лурдес Леон обича провокациите. В което в действителност нищо необичайно, поради че щерка на Мадона.

В момента 26-годишната Лурдес прекарва времето си на Каймановите острови, където се е отдала на отмора и топли страсти дружно със своята близка другарка Eartheater. И, несъмнено, не пропуща да направи своите почитатели в обществените мрежи съпричастни с прекарванията си.

Лурдес показа няколко любопитни фотоси в своя Instagram профил, с които остави малко на въображението. В духа на ексцентричния жанр на своята майка, брюнетката театралничи за фотосите в секси накъсана рокля, под която се вижда бельото и страхотния златистия тен на кожата. Единственото допълнение към визията, въодушевена от готик стилистиката, е свободно спуснатата дълга черна коса и обувките на висок ток. И мрачен, мощен грим.

Лурдес не пропусна да означи и бутиковия петзвезден хотел, в който се подвизава дружно с своята другарка. Лукс, плаж, слънце, море и добра компания - очевидно е, че Лудрес в действителност се забавлява.

Лурдес и Eartheater постоянно прекарват дружно времето си в последно време, написа Hollywood Life. Причина за това е освен близкото другарство сред тях, само че и общите им планове. Двете девойки вършат музика дружно и от съдействието им се ражда сингълът " Lock&Key ". В него Лудрес, с псевдоним Lolahol, извършва песента, а Eartheater е продуцент и режисьор на пикантното музикално видео.

Песента бележи първите опити на Лудрес в музиката след изявите ѝ като модел, въпреки да е заявявала, че към този момент няма " съответна " цел в кариерата. " Честно казано, актьорите ме нервират и не мога да бъда като тях. Колкото до музиката, мога да пея. Просто не ми пука изключително за това ", сподели тя преди време пред списание Interview и продължи: " Обсъждана съм от дете, само че все пак съумях да запазя разсъдъка си и да не се озова в психиатрична клиника. На този стадий желая просто да схвана коя съм, преди някой различен да се опита да го направи. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР