Лурдес Леон неотклонно следва кариерата си на модел и певица.

...
Лурдес Леон неотклонно следва кариерата си на модел и певица.
Коментари Харесай

Новата рекламна фотосесия на Лурдес Леон, с която отново смело заяви себе си

Лурдес Леон праволинейно следва кариерата си на модел и певица. Амбициозната щерка на Мадона върви толкоз настойчиво по стъпките на своята майка, че не бихме се изненадали даже, в случай че в успее да я задмине.
 Лурдес Леон с поредна гола провокация на седмицата на модата в Ню Йорк
Когато дъщерята на Мадона не остави доста на въображението

Поредната гола провокация на Лурдес Леон

Една от последните изяви на Лурдес е в нова рекламна фотосесия за Coca-Cola. В нея тя още веднъж заложи на провокативна ярка визия, демонстрирайки тонизирани коремни мускули, самоуверен грим и ексцентрично облекло.

На фотосите 27-годишният модел носи изрязан топ в металически отражения, комбиниран с необятни дънки с ниска талия и бял колан. Косата на Лурдес е завършена на меки талази и свободно спусната по тялото. А в ръката си държи светлосиня кутия на известната напитка.

Кампанията е основана благодарение на изкуствен интелект. " Аз и Coca-Cola влизаме в съдействие, с цел да отпразнуваме бъдещето на новия усет от лимитирана серия Coca-Cola 3000 Zero Sugar, основан с AI ", написа в профила си в Instagram.

Последната си ария пък певицата и модел посвети на своята майка Мадона. " Това парче е доста особено. То е респект към безконечното произведение на изкуството " Frozen ". Песента постоянно е значима била част от живота ми и самобитна връзка с майка ми. Знам, че бих била нищо без дамата, която ме е довела на бял свят ", изяснява Лурдес.
 Мадона, Денят на благодарността и фотосите ѝ от празника с всичките ѝ шест деца
За какво благодари Мадона

Специалният празник на изпълнителката

Моделът е в чудесни връзки с майка си и даже неотдавна се появи изненадващо на откриването на международното турне на Мадона. Лурдес се качи на сцената дружно със сестрите си Естере и Мърси Джеймс и изненада публиката с няколко невероятни осъществявания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР